Reply To: Astralna bitja

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astralna bitja Reply To: Astralna bitja

Anonimnež
Nedejavno

Zdaj me pa res zanima kakšne izkušnje si ti imela z njimi…ker to kar opisuješ se mi ne zdi tako hudo. Jaz sem imel cele fighte z njimi…Me pa zanima al se ti je to zgodil kao med sanjami al kao med meditacijo….Med meditacijo si ti nekak zavesten, če pa v sanjah naletiš na njih pa razumski del ni prisoten, samo podzavest, potem je pa vse odvisno koliko imaš spucano podzavest.

Aja, mene so pa te črni duhci tud sesul oz. pobral življensko energijo…so me pa vsaj beli duhci skupaj sestavljal in popravljal…Thumbs Up Nisem pa edini ki je naletel na te zadevce, marsikateri duhovnjak se sreča z njimi. Ampak jaz sem razčistil zadeve s tem…swami je pač spremenil neke zapise v 8. čakri, do takrat sploh nisem vedel da obstaja…dobil nekatere informacije o vzrokih…tako da ne gre glih posploševat teh zadevic…višje ko greš močnejša so lahko ta bitja in če je samo kanček strahu še v tebi, si lahko včasih mrzu zarad tega. Kako pa ravnati če srečaš slabe duhce ki so preoblečeni in se kažejo na videz kot prijazni in pozitivci…Question Tongue

Lepo je če deliš