Reply To: duhovno zdravljenje
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › duhovno zdravljenje › Reply To: duhovno zdravljenje

Trenutno sama sem v procesu izumljanja tople vode. Eno je znanje, drugo pa je izkušnja….. priporočam, da prebereš knjigo Debbie Ford ,,Temna plat iskalcev svetlobe,,. Priporočam, da bereš na samem, torej kadar se karkoli od čustev pojavi, da si svoboden v izražanju in opazovanju tega, ki se dogaja. Vzrokov, jasnih in konkretnih, ponavadi, ni. Dovoli si.
To je ena od možnosti, kako pridobiti svojo energijo nazaj. Noben ni je ukradel, vzel odstranil, ….sami to naredimo, sami sebe okradamo, ropamo, uničujemo. Ja, ok, je to odziv na neke pogoje, ampak na koncu, respektive na začetku, smo se SAMI odločili. Tudi če smo bili v plenicah, …Zmeraj se odločamo v naše najboljše dobro, samo pozabimo, da smo aktivirili BODYGARDa in on naprej dela svoje delo, ščiti nas, ….
Jaz osebno, kadar sem gledala mojega BODYGARDa in se hotela od njega poslovit/priznati njegov obstoj sem bruhala in skorajda padla v nezavest, toliko smo upeti v ta ,,odnos,, znoter nas.
Izumljanje tople vode…..
snowcat