Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ali misliš, da si šef svojega življenja? Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

snowcat :)
Participant

snowcat :) wrote: …..Evo in smo zpet na začetku…. lopovi povsod…. kako veš, da lahko zaupaš ?? Hm, glede na moje do zdaj postavljene ,,zaključke,, bi rekla, da naše lastno telo nam pove. Dejansko tudi ta članek to omenja. Razliko počutja pri ,,dark force,, in ,,light force,, …. to je za tiste, ki kanalizirajo sigurno pomembna informacija. Za nas ostale navadne smrtnike, pa ostaja samo občutek na podlagi katerga se odločimo za delovanje ali mirovanje. Nekaj, ki nas ,,pelje,, od znoter – osebni vortex – zavestno ali nezavestno. Zadovoljstvo in zdravje sta edina pokazatelja = sinhronizacija, harmonija, simbioza (v delovanju ali mirovanju).

Zakaj mi ,,ne slišimo,, lastno telo, to genialno orodje ?? Zato ker je vsa pozornost usmerjena navzven. Če pogledam svojo lastno izkušnjo – bi rekla, da je lepo in prav biti odprt odzgoraj ampak, če se ne odpre tudi od spodaj, telo zboli/se poškoduje…. naše telo je genialno orodje in če ga ,,ne slišimo,, prej ali slej ga začutimo.

Energetski lopovi, cele zarote, … že samo življenje vsak dan je polno energetskih izzivov. Osebno smatram, da če človek ,,uredi,, svoje vsakodnevno življenje, da je na poti dolgega in srečnega življenja. Lopovi sem ali tam. Drugače rečeno (via Transurfing) – to ni moje in se me ne tiče.

Pozornost je nosilec energije – look the other way – nastavi drugo lice – be water – in bo šlo mimo, da niti ne veš.

snowcat

ozelot wrote: Slabo počutje lahko kaže na čiščenje torej navedeno ne more držati kar za 100%.

Slabo počutje je absolutno možno znak čiščenja – torej kot posledica procesa – če vzamemo primer PROCES PRISOTNOSTI – pride ven jeza in napetosti, katere do takrat so ,,nadzorovane,,…. Torej – telo sporoča, da se nekaj dogaja. Če je posledica procesa, ki sem jaz sprožila – ok, vemo za kaj se gre. Večinoma pa je, da človek nekaj zazna in nič ne naredi, ne posveti pozornost temu, kaj bi lahko in kako bi lahko, posledično ga peljeo polja, energetski lopovi, …. to sem v glavnem mislila.

snowcat

Lepo je če deliš