Reply To: PROCES PRISOTNOSTI

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina PROCES PRISOTNOSTI Reply To: PROCES PRISOTNOSTI

fosgen
Član

Stari, dejva karte na mizo.

2 x si šel skozi proces prisotnosti in po tem si občutil, da imaš več energije in mir.

Da
so se med samim dihanjem dogajale štale, je normalno, ampak dejstvo je,
da si na plano spravil tisto, kar si prej nosil s seboj.

Glede na
to, da si trenutno u qrcu, je jasno, da še vedno marsikaj nosiš v sebi,
pa sploh ni pomembno, ali entiteto ali kaj drugega.

Ali torej obstaja kakšen dober razlog, da ne bi nadaljeval s procesom prisotnosti? Jaz ga pr mej’ duš ne vidim …

v proces nisem sel z pricakovanjem,da bo vse izi, to sploh ne, sm biu seznanjem, da lohk pride marsikaj ven, vseeno pa nisem biu pripravljen na to intenzivnost ki sem jo obcutil, ce sem bolj natancen je biu to prav nek smrten strah, zato tudi kolebanje ali se spravim se enkrat skozi proces al ne.

glede te entitete oz. izkusnjo, ki sem jo imel z “odstanjevanjem” sem pa zakljucil,kot ste mi svetovali,da so takrat prisle ven pac te vsebine(ta strah), ki ga moram sprocesirat in se bom zdaj posvetil temu,da se to spuca. zmenil sem se za sodelovanje z robertom, ker tokrat mislim, da rabim neko podporo, vkolikor bi podozivel kar sem , ker takrat je kar sekalo:)…upam na najboljse, hvala vsem, ki ste z vsemi nasveti mi poskusali pomagati!

Lepo je če deliš