Reply To: duhovno zdravljenje

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina duhovno zdravljenje Reply To: duhovno zdravljenje

snowcat :)
Participant

snowcat :) wrote:

…. Ali je to bilo notranji konflikt, ki je nastal v tem življenju ali v kakšnem drugem ?? Kje je dejansko razlika ?? Nikjer. Tako ali tako, človek gre skozi proces sproščanja. Ali to naredi zavestno ali se to zgodi ,,naključno,,. Narava poskrbi za ravnovesje. Isto kot voda v rjeki, postavi pregrado in osebno_neosebno en dan bo šla, če ne opaziš razpoke….

Vesna wrote: …..Pomeni, da je premalo, če oprostijo sami sebi. Dokler ne bodo tudi vse sežgane čarovnice oprostile oz. predelale krivico, se energija ne more izravnat.

Mislim, da ta način INTERPRETACIJE je program žrtve (nekaj nekje mimo mene), je program saboterja (jaz ne morem), je program, ki daja pomembnost dejanjem. Dejanja niso toliko pomembna. Pomembna je namera, miselni proces in emocija v ozadju in nivo energije (da se manifestira). Smatram da ,,oko za oko,, je mišljeno v kontekstu povratne informacije, reakcije. Torej – če jaz nekaj razmišljam, emotivno to ojačam, to ponavljam (ustvarjam full energije okrog tega) – se bo zgodilo. Posledično pa bom imel s tem opravka. (primer – sovražim soseda, ….močno, ….vsak dan…..ali bo sosed sovražil mene ?? Lahko, možno, …bolj verjetno pa je, da izravnava pride iz drugega kota – recimo, da zgori hiša, …)

Vesna wrote: ….Ozelot, mislim da si prinesel program boja z medvedko že s seboj. Nisi ustvaril programa z govorjenjem, ampak si nekako čutil bližajoče srečanje.

Kaj si je prinesel s sabo ?? Kaj je reagiralo na kaj ?? Kako je svet (viden in neviden) zaznal, da Ozzi ima neko vibracijo (torej zgodbo) v sebi (ali na sebi). Rečejo, da na nivoju subtilnih energiji enako privlači enako (neviden svet). To (po mojem) je vezano na polja – če sem depresiven, ojačam to polje in privlačim še več depresije (dogodke, ljudi, …) v svoje življenje.

To da pa pride do izravnave (sprostitve) viška (blokirane energije) ni nujno ,,oko za oko,, Glej, če pregradiš reko, bo voda počasi šla okrog, …. podmakala, ….sesul pa se bo kamen. NI voda – voda biznis. (ponovno zeeeeloooo poenostavljam). Osebno smatram, da svet deluje (Transurfing) na zelo enostavnem principu in to je težnja h ravnovesju. Ta zadeva je ZELO neosebna, kot reka, ki pobere hiše po poti. Torej – smatram, da Ozzi je imel en lep paket viška (ogromnega potenciala energije, neravnovesje) – iz razlogov, ki so mu lahko znani, lahko pa so podzavestni. Podzavest je tudi dostopna…. Zakaj pa medvedka ? Hm, to je tisto, ki mi ne vidimo….podobno da ne vidimo elektromagnetno polje….če pa gremo po Transurfing teoriji, ja, je prav možno, da je Ozzi ,,videl,, različico v kateri smeri se je premikal. Poanta pa je – kako to, da je lih ta različica ??

Je pa še ena zamisel – Milena Plutova je na predavanju TKM omenila, da včasih so tudi zažgali, uničili kakšno akupresurno točko…. zavestno delovanje ?? So povlekli vtičnico ?? Izklopili vir viška ?? Hm…

Lepo je če deliš