Reply To: duhovno zdravljenje

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina duhovno zdravljenje Reply To: duhovno zdravljenje

Robert Zupančič
Participant

ozelot wrote: Itaq da se z medvedko nisem srečal slučajno. Sem več let govoril o tem da me bo slej ko prej.

To pa nisem vedel… In naj nekdo še reče, da zakon privlačnosti ne obstaja in ne deluje… Ne vem sicer zakaj si ves čas govoril to (mislim pa, da je povezano s tvojimi uvidi v regresiji, ko naj bi nekoč nekje v Rusiji ali kje grdo ravnal z medvedi, če se ne motim), vendar pa vse kaže, da si samo potegnil v svoje življenje realnost, ki je ustrezala tvojim “programskih ukazom”. Mi se preprosto ne zavedamo dovolj tega dejstva, pa tudi izkoriščamo ga odločno premalo v svojem življenju.
Kar pa se tiče teh t.i. karmičnih “dolgov” nisem čisto prepričan, da gre res po načeli “zob za zob” oz. enako z enakim, saj gre bolj za energijsko izravnavo, ki pa se lahko doseže na katerikoli drug način. Če si torej nekoga prizadel s tem, ko si ga prenesel okoli, to ne pomeni, da bo tudi tebe nekdo drug prenesel okoli, lahko pa recimo zboliš in boš enako prizadet kot tisti, ki si ga prenesel okoli.

ROBERT ZUPANČIČ

Lepo je če deliš