Reply To: rcnije za odvajanje vode iz telesa
Forum Duhovnost › Forumi › Zdrava prehrana › rcnije za odvajanje vode iz telesa › Reply To: rcnije za odvajanje vode iz telesa
ANA wrote:
Pozdravljeni!že dolgo se nismo slišali. Sm bla pridna – sem hodila v službo – celih 3 tedne! Ma je blo luštn, tko za spremembo. Ampak o tem v drugi temi.
Tokrat me “pesti” ena težavica. Opazila sem, da se mi nabira voda v telesu. Noge mi zatekajo, tudi celulit je opazno “narasel” . Drugače z lulanjem nimam težav. Nekaj pa vseeno ne štima, ker sm se tudi nenadoma zredila za 3 kg. In sem mnenja, da je temu botrovala prevelika količina vode v mojem telesu. Zavedam se, da pijem premalo ( od nujnih 1,5 litra ne vem če zaužijem liter ). Samo voda mi ne “teče”, kopriva in preslica sta mi jaki , slišala sm za artičoko, ki pa je še nisem probala. Ima kdo še kakšen “zelen” nasvet, kako bi razstrupila telo in pospešila odvajanje vode?
Aja, vsako jutro spijem zeleni ali črni čaj, skoraj 3 dcl. Po tem grem ene 5x lulat .
Želela bi ugotoviti pijačo, ki bi mi “pasala” da bi jo lahko popila vsaj 1,5l na dan.Že v naprej hvala!
p.s. Amadea, morda svetuješ kaj od Bacha?
Več pij, vsako jutro pa tresni en grapefruit.