Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › PROCES PRISOTNOSTI › Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
tadej pretner wrote:
?
jp spravu 2 procesa. ko sm koncal drugic sm obcutu tako kot ti pravis vec energije in nek tak mir, sm pa obenem v tem drugem delu mel cel pekel nekih custev, nekih bolecin, dusilo me je veckrat,.. zato sem potem okleval se enkrat it skozi,..kmalu po tem k sm koncal s procesom sm bral nekih o teh entitetah, prepoznal nekatere simptome pri sebi in potem enkrat nagovoril entiteto, da vkolikor je prisotna naj prav lepo spoka od koder je prisla in v istem trenutku kot sm to izrekel BUUMMMM, nek panicni napad me prime, res neki najbolj groznega kar sm kdaj obcutu…..no od takrat se ta tesnoba in strah se nista polegla, pa v sredini cela veckrat obcutim nek pritisk in nemorem se skoncetrirat na nic, nevem prow bebec se pocutim…ja vem se ponavljam s tem.
Stari, dejva karte na mizo.
2 x si šel skozi proces prisotnosti in po tem si občutil, da imaš več energije in mir.
Da so se med samim dihanjem dogajale štale, je normalno, ampak dejstvo je, da si na plano spravil tisto, kar si prej nosil s seboj.
Glede na to, da si trenutno u qrcu, je jasno, da še vedno marsikaj nosiš v sebi, pa sploh ni pomembno, ali entiteto ali kaj drugega.
Ali torej obstaja kakšen dober razlog, da ne bi nadaljeval s procesom prisotnosti? Jaz ga pr mej’ duš ne vidim …
Entiteta se prilepi na isto vibracijo, ki sama nosi (piše v knjigah). Torej če (da ponovim, ČE) imaš FOSGEN entiteto, nosiš tisto vibracijo. Imaš nekaj, kjer je zakljukana, nekaj ki ji daja energijo. Tako, da ali iščeš naprej rešitev pri nekomu, ali upoštevaš nasvete Tadeja in Roberta, torej nadaljuješ ,,delo na sebi,, (mtr kok ne maram te besede, so prav full sprofanirane, ma so pa razumljive). Mogoče EFT bi bil tudi primeren korak, če se bojiš dušenja. Lahko pa bi si poiskal kakšen holističen center in se udeleževal rednih meditaciji in vaj, kjer bi pa imel voditelja, ki lahko posreduje v primeru težjega poteka procesa. Mogoče kakšne TAOistične vaje tip ,,notranji nasmeh,, pač nekaj, da nadaljuješ, da ostaneš v kontaktu sam s sabo.
snowcat