Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › PROCES PRISOTNOSTI › Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
fosgen wrote:
prosil bi se koga drugega, ki ima kaksne izkusnje z entietami naj deli svojo zgodbo tukaj, da se malo razbremenim tega obcutka,da nisem edini cudak s takim problemom:)…pa da se malo izmenja info. in kaksen uporaben nasvet. hvala vsem.
Naj ti na kratko predstavim eno mojo izkušnjo:
v eni Ljubljanski cerkvi sem bila preveč energijsko odprta(običajno ne hodim v cerkev k maši, morda na ogled ob priložnosti) in ko sem zagledala ogromnega duha kako perverzno steguje jezik proti meni sem se ustrašila in tako energijsko dovolila, da se mi del tega duha prisesa ali poseduje del moje energije. Kar se mi je kazalo predvsem v čudnih, neobičajnih abstraktnih sanjah(ala Picaso varianta), v zmanjšani pozornosti preko dneva, včasih v mislih, ki niso bile moje, nezainteresiranost za vsakdanje stvari – to v glavnem.
Poklicala sem nekaj ljudi, kateri se ukvarjajo z odstranjevanjem entitet in sem odkrito povedala kaj se mi je zgodilo. Dva nista pokazala nikakršnega interesa, da bi mi pomagala. Poklicala sem Anito Kejžar Škulj in ji prav tako odkrito povedala zakaj kličem. Sprejela me je in sva opravili proces v katerem sem se srečala z duhom, ki biva v tej cerkvi. Postavljala mi je vprašanja npr.: kakšne oblike in barve je, kaj hoče od mene, ali je ranljiv; ne spomnim se natančno vseh vprašanj.Vv glavnem sama sem bila vodena skozi proces komunikacije in ozaveščanja odnosa.
Meni je pomagalo. Ne bom rekla, da je bilo 100% bolje po procesu ozaveščanja, vendar je bilo veliko lažje. Proces pa se je nadaljeval v naslednjih dneh.
Vsekakor ti priporočam, da stopiš ali pokličeš nekoga in mu odkrito poveš o tvoji težavi/strahu. z energijo/svojo mislijo se usmeri v pomoč, katera ti bo pomagala razrešiti in očistiti to entiteto, če jo seveda poseduješ.
Kar pogumno! Veliko uspeha!