Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › PROCES PRISOTNOSTI › Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
tadej pretner wrote:
gospod pri katerem sem bil mi je dejal, da se entiteo lahko
odstrani le tako, da se odstrani vzrok in to je ta custvena rana, ki je v
odzadju, na ta nacin entiteta izgubi svoj dotok energije in se
posledicno umakne, ce bi pa le odstranil entiteto bi se potem lahko
vrnila nazaj.
Mi je sicer všeč, da dedec takole razmišlja (eden redkih)…
No, ta “dedec” sem kar jaz: ) Fosgen je bil pri meni na slikanju avre in odkrila sva, da bi LAHKO tvorbe na avričnem polju pomenile tudi prisesane entitete, povedal in svetoval pa sem mu tudi delo na sebi, ker bo s tem na najboljši način uredil zadeve. Iz pogovora, ki sva ga imela sem namreč razbral, da gre predvsem za prenesene vzorce (programe) s strani staršev, zato sem vpliv entitet dopustil le POGOJNO, ne pa absolutno. Tudi sicer vse prevečkrat pri svojem delu opažam, da ljudje iščejo rešitve IZVEN SEBE, ne pa ZNOTRAJ SEBE, kjer “živijo” njihove težave. Iščejo “odrešenike”, ki jim bodo nekaj “odstranili”, da se bodo potem vsi njihovi problemi razblinili… Od tu izvira velika večina zgodb o entitetah in takšno zanimanje zanje… Saj veš: takoj, ko se nekdo sooči s problemom, ki se mu zdi nerazumljiv ali deloma nerešljiv v okvirjih znanja in sposobnosti, ki jih poseduje, se že začne zapletati v zgodbe o karmičnih dolgovih, vplivih prtek.ih življenj in seveda entitetah, ki da so prisesane nanj in mu “sesajo” energijo.
ROBERT ZUPANČIČ