Odgovori na: PROCES PRISOTNOSTI
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › PROCES PRISOTNOSTI › Odgovori na: PROCES PRISOTNOSTI
Samuel Sagan
Iz tega, ki jaz razumem (prebrala sem njegove knjige, osebno pa nima izkušnje nobene, toliko v vednost) – oni ne odstranijo entiteto BREZ opazovanja par tednov, torej mora sam človek ugotoviti kaj in kako ,,sodeluje,, entiteta v njegovem življenju nosilca. Drugače rečeno – vezano na vzrok – kaj je tisto, ki jo prehranjuje, kaj je tisto, ki rabi in dobi. Šele potem odstranijo, kadar človek (očitno) nekaj spremeni pri sebi, da ne bi privlačil nazaj. V knjigah ne opisuje samega postopka.
Good luck
Snowcat[/QUOTE]
najprej hvala za info. in odgovor. moram povedat,da sem to gospo, ki jo omenjas v postu ze kontaktiral in sem bil tudi ze dvakrat pri njej na seansi, da bi odkril ce gre za entiteto. zal pa moras tukaj vstopit v neko poglobljeno stanje, do katerega te ona vodi, in potem moras sam povedat, zacutit, ce je entiteta prisotna, kje tocno se nahaja, kaksna je,itd. in sele potem ti lahko ona to odstrani, zal pa meni ni uspelo se poglobit in karkoli zacutit., tako da po dveh seansah sem koncal s tem.,ceprav mi je potem dejala da vkolikor gre za entiteto na 3. ocesu potem ta pot katero sva ubrala( poglobitev skozi 3. oko) ni prava, saj v tem primeru ti entiteta blokira to obcutenje in videnje…boo..no zdaj ko sem bil na slikanju avre se je pokazala ta entiteta na glavi, tako da bi lahko res bilo kaj na tem, da nisem nisem nic obcutil oz. videl….ja pa ce se dobro spomnem je slika pokazala tudi blokado 3. cakre,…no da ne bom prevc dolg.hvala se enkrat ker si se javila in poskusala pomagat. mogoce imas ti tadej tukaj kaksen komentar glede napisanega?