Reply To: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO) › Reply To: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)
16. 2. 2014 ob 10:27
strelka
Participant
pojma nimam . če sem indigo…
samo glede na stališča , ki jih že celo življenje imam o določenih zadevah , glede mojega življenja oz . razmišljanja moje generacije ,…se mi zdi da sem z marsa padla , če primerjam nekatere
Ker včasih, ko se pogovarjam z ljudmi mojih let ..se mi zdi kot, da sem jaz en naiven otrok …drugi pa zateženi in obremenjeni , zapletajo , odpletajo …itd …
Že kot majčkena sem mal iztopala , meni so rekli da imam veliko fantazijo…
glede šole , me je zanimalo vse živo …
ampak ker pač je bilo tako kot je bilo …se mi enostavno ni dalo več učit.
Ker sem tud učiteljem povedala , kar jim paše …in postala blazno ne priljubljena v njihovih očeh ..no pri enih par zahojenih. Eni so me pa imeli zelo radi.
večina sem se pa oglašala takrat , ko sem vidla , da tisti katerega se je grajalo ni imel tolko poguma , da bi se uprl ..no pa sem se jaz …sledi nadaljevanje.
npr šolski radio …ko smo z sošolcem pač mal drugačno muziko začeli vrtet…pa se lih ni vklapla z miselnostjo naše učiteljice slovenščine …
no potem je zamenjala ekipo …pa smo spet poslušali ….to kar se spodobi ..
Vaša hčera je klepatulja , zelo nemirna , zelo brihtna deklica ampak lena.
Ko sedaj premišlujem ja sem bila lena , ni se mi dalo učit ..pa rečmo za pet , sem bila zadovoljna s tri …
ampak nihče pa ni vprašal čemu sem lena .. in zakaj imam tri,,če pa s levo roko imam lahko pet
Bi dobili natančni odgovor z vsemi podrobnostmi …, no pa me nikoli niso …
pač tole mal intermeca …na mojo osnovno šolo ..sem se prav tole , kar sem zgoraj napisala predkratkim spomnila …ko je neka znanka rekla , ko je hodil v osnovno šolo nonstop ni znal , cel kup napak so našli …sedaj ko hodi v srednjo je pa odličen ….
zanimivo a ne …
V teh očeh sem lahko indigo …ampak sem pa tud druga skrajnost, ki lih ni ravno fajn ..
ne vem ..nikoli se nisem počutila nič posebnega , vedno imela ne vem kot senzorčke ..da sem vidla kaj kdo misli , ne misli bolj kaj čuti …
Kar lahko povem …rada sem brala pravljice ..ko so drugi ne vem ko zorijo jagode , sem jaz slovenske pripovedka..
noh ..ja …
Tako da jaz vem ..zakaj regiram tako kot reagiram …če nekdo vsiljuje svoje ugotovitve o meni,ene svoje interpretacije ne vem od kod.
Ne prenesem še marsikaj …
nimam sploh občutka da se kregam , ampak samo povem , da ni res. in ja za določene zadeve se me ne premakne niti za milimeter..
Za nekaterimi zadevami stojim in pika
Spoštujem ljudi ,ki imajo svoja stališča ,potem pa če so meni v prid al pa tud ne …ampak saj vem kdo so
pošteno
ne prenesem pa ovijalak …enkrat tukaj drugič tam ..pač kot veterček zapiha …sem sever ko piha jugo sem pa jugo …ko mu že na čelu piše , d laže da se kar kadi …
Zdaj če je to indigo sem pol indigo…
saj pravim v teh opisih se lahko vsak najde …
pa naj si bo tisti ki je imel strogo vzgojo pa tudi kakšen drug , ki lahko pove kako je starše na finto metal
Ker tudi to je lastnost indigo otrok -odraslih
strelka2014-02-16 10:30:26