Reply To: rcnije za odvajanje vode iz telesa
Forum Duhovnost › Forumi › Zdrava prehrana › rcnije za odvajanje vode iz telesa › Reply To: rcnije za odvajanje vode iz telesa
O Amadea, hvala ti za izčrpen odgovor.
Hmm tistole o načinu izbire Bachovih esenc bi se dalo razpredati. Ampak če dobro pomislim, se v zadnjem času ( recimo pol leta ) ni zgodilo nič kaj tako pretresljivo novega. Vsaj ne da bi vedela. Na sebi delam enako kot prej, mogoče edino, da se zdaj kaj “dogaja” kot rezultat vsega dela na sebi. No tu moram še pobrskati .
Slane hrane ne jem, mi ne paše. Solim jo zmerno, ravno toliko, da pridobi okus. Urin je “zdrave” barve , ni preveč rumen, pa tudi prozoren ni. In res mi ne da miru tole z vodo. Potem je kar dobro da poslušam svoje telo in se ne nalivam, ker mi enostavno ne paše. Pa če se še tako trudim. Dobro, potem bom tole matranje z pitjem vode opustila, ker se silim. In ja črni oz. zeleni čaj popijem z užitkom, medtem ko čaj koprive ali preslice, tu mi gre na bruhanje. Pa pravijo da zelo pomaga pri teh težavah.
Regrata sem zdaj pojedla na kile. Peteršilj obožujem v fižilovi ( stročji ) solati. Tudi drugim jedem ga rada dodam.
Zdaj mi spet zatekajo prsti na rokah. In noge imam ko slon. Res da sem bila zunaj in mi je bilo vroče….
Amadea, še 1x hvala