Reply To: Klepetalnica
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica › Reply To: Klepetalnica
8. 2. 2014 ob 15:48
strelka
Participant
Robert Zupančič wrote:
Jaz pa sem z zanimanjem opazoval tvojo telesno mimiko, skozi ogled tega tvojega intervjuja
Imam občutek, da tukaj sledi neko nadaljevanje… Se motim?
P.S.: zanima me, kaj si opazil…
ROBERT ZUPANČIČ
hi hi ……
kaj bi pa rad izvedel …pač bojda so ženske bolj za trače , zato se oglašam …
npr …evo tale je za Lady
mimiko ..hjm …to ne bom …to bo kdo drug …če si bo upal ne …
bom bolj besede katere sem se zapomnila , pa dogodki …
no moram reči da je človek Tadej bil na tem intervjuju mnogo bolj sproščen -odprt , kot se ga spomnim iz enga intervjuja na RTV slovenija ..ko bi se dal v kolen vrtat, da bi njegova obveljala
potem …ma ne vem zakaj ..ampak zlo je poudaril svojo haro …bolj veliko haro ..
skratka človek trdo stopa po zemlji …ozemljitev 1a s črtico
nič ne bom rekla ..ampak res postaja podoben kitajcem … ( že slišano da je bušek hara pri njih -večja je bolj funkcionira…)
potem zlo me je v smeh spravilo tole …ko so omenili kameno strelo za vzpostavitev torzijske polja ( kot se spomnim) . in je voditel vprašal je to kristal ne vem kaj je mislil strelo in grom….sovoditeljica ga je na to pa tako grdo pogledala , da sem dobila občutek kot da hoče reči a se ti zajebavaš -ga zajebavaš …..
reakcijo gosta -Tadeja pa nisem vidla …po moje je bila mal začudena ..al pa tud ne, ne vem …
hja ne vem no ..Tadeju je vsekakor bolj prijala voditeljica kot voditelj
jah sej kdo bi se pa čudil tej ugotovitvi …je prav fletna …no … z voditeljem pa zanjo bit kakšni kratki stiki …. ampak se zna popravt taka stroka
še kaj Robert ..rabiš še kakšen trač
PS ..tole je en velik hec …da ne bo kakšne zamere
Skratka če potegnem črto …je bil urejen , napudran ..hjm je imel superge …skratka tipi top kot se reče …
pa še dobro ozemljen ..kaj češ boljšga …
Me zanima, če si bo zdaj tud upal reč kolko strelka raztura …