Reply To: Pomoč-talisman
Forum Duhovnost › Forumi › Kristali › Pomoč-talisman › Reply To: Pomoč-talisman
hiphura wrote:
Najin odnos prej je bil bolj na profesionalni kot pa prijateljski ravni. V bistvu je slo za nek projek, kjer nas je sodelovalo vec. Doticna oseba se ni drzala svojih zadolžitev, postavljala je neke nesprejemljive zahteve (kar ni bilo domenjeno in the first place). Tako mi ni preostalo drugega, kot prekiniti vse stike z njo.
Sem pa izvedela, da se omenjena oseba ukvarja z magijo, pa me je malo zrukalo zdajle
Večkrat me kdo vpraša, kako se zaščititi pred hotenimi slabimi vplivi posameznikov. Odgovor je vedno enak – z dvigom vibracije. Če imaš ponoči sobo zaroletano in prižgano luč, potem pa roleto dvigneš, tema ne more notri – obratno, svetloba gre ven.
Še nekaj je zelo pomembno – to je bilo eno od skritih sporočil filma Merlin. V filmu sta nastopali (tudi) dve čarovnici – hudobna Mab in njena dobra sestra. Mab je nekoč obiskala sestro, v želji, da jo nagovori, da bi ji pomagala, da bi ljudje spet začeli živeti po starih šegah (čaščenje magov). Svoj nagovor je končala takole: “Kajti če ljudje ne bodo več verjeli v nas, čarovnice, bomo izgubile moč.”
Tako je tudi v lajfu. Pogostokrat nam kdo v resnici nič noče, a smo sami prepričani, da “dela proti nam”. Zaradi tega prepričanja in našega energijskega fiksiranja na to osebo, zato v resnici izgubljamo energijo.
Pri takšnih stvareh pomaga proces brezpogojnega odpuščanja, ki sem ga opisal v knjigi Celostna bioterapija, a zahteva nekaj predznanja – da proces deluje, moraš razumeti, da vsak konflikt, do katerega pride, pritegne neka nesprocesirana čustvena energija, ki je v tebi, ki želi ustvariti okoliščine, da se sprocesira. Tega ti žal ne morem razložiti v nekaj stavkih, zato ti predlagam metodo lila joge, s katero lahko sprostiš napetost, ki vlada med tabo in to osebo oziroma raztopiš strah, ki ga čutiš do nje.
– NAbavi fotografijo te osebe
– Povabi k sebi nekaj dobrih prijateljev in prijateljic in jim zaupaj, v čem je problem
-Sedite v krog in postavite fotografijo tako, da jo lahko vsi vidite oziroma vsi sežete po njej. Na osebi, na fotografiji, skušajte opaziti čim več smešnih stvari (oblika nosa, pogled, ušesa …) in se jim skupaj iskreno smejte. “Padite” v posmehovanje osebi, na fotki.
Metodo je včasih uporabljala Bela gnostična cerkev (ex Slavinski). Je sicer malce tko-tko, ampak zihr deluje.