Reply To: PROCES PRISOTNOSTI

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina PROCES PRISOTNOSTI Reply To: PROCES PRISOTNOSTI

Irena
Član

Živjo,

naj se na kratko javim Confused

Disciplinirano in tekoče sem “prišla” do konca 3. tedna procesa. Kar je zame itak že ooooogrooooomen napredek. No, malo sem bila razočarana, ker mi ogledalo ni dalo nobene slike, ampak no ja – se je vsak dan dogajalo intenzivno po drugi poti … in še se.

Nato sem zbolela (ne glih za bolniško, a vendarle) … ne imela časa ne energije … in v 4. teden nisem šla. Sem se pa pozdravila – verjetno tako hitro tudi zato, ker sem se soočila s svojo neverjetno trmo oklepanja. Ne morem spustit, da (s)teče.

Seveda mi je jasno, da je bila bolezen fizična manifestacija mojega notranjega upiranja. Presenečena sem, da sem navkljub tako dolgotrajni, močni in globoki “new age” naravnanosti v sebi vendarle tako korenito 3D zaplankana…kot da sem iz granita, ne iz kosti in krvi. Kje sta šele duša in duh Ouch.

Ne vem, kdaj bom zmogla odločitev, ponovno štartat s 1. tednom. Saj s 4. nadaljevati po 14 dnevni prekinitvi verjetno ne gre, a ne?

Pozdrav,

Irena

Lepo je če deliš