Reply To: Karmična diagnostika

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Karmična diagnostika Reply To: Karmična diagnostika

snowcat :)
Participant

Vzroki. Hm. Moje mnenje je bilo ogromno časa, da če ne poznaš vzroka, ne moreš dobiti rešitev in se zadeva bo ponavljala. To je bilo zelo tehnično (mentalno) dojemanje in obravnavanje zadev. Princip vzroka in posledice. Potem pri izvajanju različnih tehnik, s namenom sproščanja ujete energije, se mi je dogajalo in nisem vedela, kaj je in od kod je. Dejstvo pa je bilo, da sem se počutila bolje, lažje, svetlejše. In sem sprejela ta pogled, da ni nujno poznati vzroka. S nadaljevanjem procesa sproščanja pa, so se pojavili informacije, prebliski, ….ki pa so nekako definirali ali namigovali na vzroke, hote ne hote. Zdaj pa (v trenutni fazi) se zavedam, da demon dobi obraz, ime, zvok, identiteto. Začenjam se zavedati, kako so različni programi prišli do mene in vidim, kaj posledično sem udejalnila ali ne udejalnila, zaznala ali ne zaznala, …. Pri vsem razumevanju zakona privlačnosti, kavzalnosti na nevidnem nivoju, lastne odgovornosti itd. bi se ZELO rada vrnila do tega, da NI pomemben vzrok. Ampak ne gre več…

Glede na trenutno spoznanje smatram, da to je faza, katera je ključna v osebni rasti. Osebno sem v tem do ušes in komaj zadržujem to ogromno bolečino, ki jo povzroča krivičnost meni storjenega. To, da sem si sama izbrala svoje starše in državo in kulturo in bla_bla_bla mi prav nič več ne pomeni, nič ne olajša. Tudi če človek misli, da se ubada s belo magijo, prej ali slej pridejo ven njegovo lastni demoni (temna plat). Takrat pa je vprašanje, kaj naredi s do sedaj pridobljenim znanjem o možnostih manipulacije energije.

Nekako začenjam razumeti skrivnostim in potrebi po skrivanju informacije, dolgoročnemu procesu usposabljanja, testiranja, zahtevnih iniciacij, itd preden je človek dobil nov del informacije.

Ok, toliko razmišljanje ,,naglas,,

snowcat

Lepo je če deliš