Reply To: Kvantni pristopi samorazvoja
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Kvantni pristopi samorazvoja › Reply To: Kvantni pristopi samorazvoja
Tadej zanima me kaj tebi pomeni izraz eterično telo, oziroma če lahko pač podaš shemo kako razumevaš ”telesa” človeškega bitja in kaj točno je potem za tebe eterično telo?! Ta izraz mi trenutno ni ravno blizu in ga ne morem sploh definirat.. A bi po terminologiji eterično telo bilo isto kot Višji Jaz, ali govoriš o energetskem telesu, ki je kot kopija telesa, ki ostane tudi po fizični smrti..
Drugo pa me zanima tudi to, v videu izpostaviš na eni točki arhetip otroka in značilnosti tega arhetipa.. ta arhetip smo sicer že večkrat ”žvečili” tu na forumu , ampak me v navezavi zanima, če bi lahko nekako se predstavili VSI arhetipi, ki obstajajo, ne samo arhetip otroka!
Saj kot praviš, če oseba deluje pod arhetipom otroka in če jo to tako močno ”definira” tudi kasneje kot duhovnega iskalca, saj lahko pod vplivom tega arhetipa sodeluje z določenimi duhovnimi bitji, blizu ji je princip vidca, kanaliziranje ipd; in ta oseba skozi te principe duhovnega stika lahko za sebe dobi ZELO elementarne informacije, kar se tiče nje, njenega duhobnega razvoja in te informacije so koristne tudi za vse ljudi, ki so v podobnem arhetipu.. Toraj mene tukaj na tem mestu predvsem zanimajo še vsi drugi arhetipi in kaj je značilno za ostale arhetipe! Prvo nasplošne lastnosti vsakega arhetipa, nato v nadaljevanju pa tudi kakšne so posamezne značilnosti vseh arhetipov, kot oseb na poti duhovnega popotovanja..
Vsekakor nekako že poznamo da nekateri raziskujemo bolj analitično znanstveno, drugi bolj intuitivno, tretji spet na kak svoj edinstven način,.. in me zanima če bi lahko to čez definicije različnih arhetipov nekako definiral, kako lahko določeno osebo definira nek arhetip na duhovni poti?!
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”