Reply To: Prepustiti se Življenju

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Prepustiti se Življenju Reply To: Prepustiti se Življenju

snowcat :)
Participant

tadej pretner wrote:

<span>

</span>
<p =”msonormal”=””><span style=”font-family: Verdana; font-size: 9pt;”>
<span>Pazi, kaj misliš,
misel je seme dejanja,</span>

<span>pazi, kaj delaš,
dejanja spodbujajo navado,</span>

<span>pazi, kaj
ponavljaš, navada ustvari karakter,</span>

<span>karakter pa določi
usodo.</span>

<span>Kadar človek
sprejme to ,,trditev,, zgoraj za dejstvo (Talmut) – mu bo popolnoma vseeno ali
ima ali nima čupe in po vsej verjetnosti bo imel čupo :-)<o:p></o:p></span></span>

<p =”msonormal”=””><span style=”line-height: 1.4;”>

</span><span style=”font-family: Verdana; font-size: 9pt; -repeat: initial initial;”><o:p> </o:p></span>

<p =”msonormal”=””><span style=”font-family: Verdana; font-size: 9pt; -repeat: initial initial;”><o:p>
</o:p></span>

<p =”msonormal”=””><span style=”font-family: Verdana; font-size: 9pt; -repeat: initial initial;”><o:p> </o:p></span><span style=”line-height: 1.4; font-family: Verdana; font-size: 9pt;”>Ampak, ko berem te besede
zapisane zgoraj..meni samo vzbujajo strah. Torej ustvarjajo eno veliko blokado …</span>

<p =”msonormal”=””><span style=”font-family: Verdana; font-size: 9pt; -repeat: initial initial;”><o:p> </o:p></span><span style=”line-height: 1.4;”>Bistvo po moje zdravja in da ima enrgija prosto pot je v
sproščenosti ne v strahu</span>

Se do pike strinjam z vsem napisanim. Verske knjige načeloma ne prinašajo optimalnih receptov za rast, saj v veliki meri prinašajo “resnice”, ki omogočajo lažjo manipulacijo z masami.

Clap

Strelka – nobene besede NE ustvarjajo blokado, blokado si ustvarjaš TI SAMA skozi TVOJE razumevanje teh besed.
Tadej – optimalnih receptov za rast ni zato ker ni optimalnega človeka niti optimalnih pogojev niti optimalnih….nič ni optimalno (sama beseda ,,optimalno,, bi sigurno napolnila cel podforum :-) ), to še ne pomeni, da v vsem je zarota, manipulacija, skrita agenda. Meni se je že zgodilo, da sem sama morala izumiti toplo vodo…ne glede, da sem ležala v vroči bani …..
In še beseda…. – vse versko ni zmeraj laž. Isto kot vse pravljično ni zmeraj izmišljotina :-))

snowcat

Lepo je če deliš