Reply To: Ponižnost

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ponižnost Reply To: Ponižnost

strelka
Participant

Ej Jankec ..nihče ni rekel da nisi pameten , da ne znaš srfat po netu ..in kaj šele kot si spet name preložil da te ponižujem.

In še nekaj jaz ti nisem bila nikol sovražnik, res pa si postal ne ravno priljubljeno bitje v mojem vesoljuSmile, če slučajno zaideš vanj.
Pač iskreno povedano.

Ozelot ..vidiš tud tvoja teorija pada, ker jaz sem tisto napisala res v zafrkantskem tonu..pa tudi mal se mi je smešno zdelo (v mojih očeh ), kaj vsi delajo, da bi si pridobili spoštovanje ..
in zatajijo svoje bistvo …še pisat začenejo lepše, da bi jih bolj resno jemali ( pač moja interpretacija prebranega).
Pa ok .
Naj nadaljujem:

Mislim , da sem celo napisala ,da nisem brala linkov, res pa je da sem zopet nekaj spregledala in sedaj te krapovske žarke in sem pač vidla le rusa in njegove kode . Sicer sem skoraj prepričana da jih ni bilo pa, ne bom trdila.
Konckoncev pa …te nisem citirala Janko.
No tako upam da si sedaj doživel orgazem, ko si povedal da strelka ni prebrala , da o riba žarkih nima pojma ..in da ti pa veš , in da si pameten.
Čeprav ti tega ni nihče ni oprekal .
Ps. dodajam nisem prebrala oz. nisem dopisala, sem zdele pogledala , če bo morda na to tud kakšna pripomba padla.
Piše pa tudi , da sem popravla post.Wink

strelka2014-01-18 22:42:46

Lepo je če deliš