Reply To: Ponižnost
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Ponižnost › Reply To: Ponižnost
strelka wrote:
Hja ..sem 100%, da je mislil, da ga zajebavam.
Saj sem tud ga
No kot on tud … heavy metalce…pardon pomladke
strelka…
niti na misel mi ne pride se zajebavat s tabo. kljub usemu imam raje mir, kot prav.
če pa ti zajebavaš mene… pa seveda na to nimam nobenga vpliva in vsekakor si komot daš duška. sej s svojimi posti itaq vsi največ povemo o sebi.
ampak… če že me zajebavaš… pol pa plis, me usaj ne ponižuj s tako plitkostjo in uporabi mal več fantazije, da bom usaj vedel, da me zajebavaš
in zdej… če bi pogledala tisti moj zajebantski post še takole:
post je bil skrajno konstruktivne narave.
zakaj?
tadej je predstavl samo 2 opciji… kar je meni a priori nesprejemljivo. kot bi rekel: a si za beatle, ali si za stonse? them boath. jes sem za floyde.
res, da je bila moja tretja opcija kombinacija prvih dveh…. ampak kljub vsemu…
če je ena opcija refošk
druga pa donat Mg…
sem jes sestavil tretjo- turbo špricar. in dejstvo zame je, da je tudi tretja opcija samostojna kategorija.
in to mojo tretjo opcijo sem spotoma tudi razložil na primeru heavy metalca.
in zakaj za primer heavy metalca?
ker… sem u razlagi iskanja krivca za svoje slabe ocene na tadejevem primeru zraven uštulil še horoskop.
in ker… kot metalka veš, da se pravi metal pali na mitologijo, legende, pravljice…. mi je bilo to smiselneje povezat z horoskopom kot npr. punkerje z lublanskimi psi ali dead kennedysi. ja?
poleg tega je robertova logika, da se nekdo identificira skozi muziko… pač njegova logika, ker očitno ne ve, da so prav metalci super glasbeniki in mnogokrat igrajo tudi t.i. klasično glasbo in bi zato mal težko zaključil, da se kdorkoli praviloma identificira skozi muziko, ki jo posluša.
isto še 1x na drugačen način?
biti metalec je eno… torej način lajfa, poslušanje metala pa nekej čisto drugega.
in ja… napisal sem še tretjo opcijo v sicer čisto resni tadejevi razlagi (roko na srce-walda mal zajebantsko )in če kdo, bi potem ravno tadej loh klele pomislil, da se zajebavam. ampak… minister gregor pa nič (in itaq je pomislil, ampak… no… na njegovem mestu tudi jaz ne bi odreagiral)
sej bi človek skoraj še pomislil, da glih vsi ministri pa niso bedaki, ampak za psihoanalize z vzoki vred so tuki pristojni drugi. celo samoiniciativno, kar jim gre seweda v še poseben plus
sori, ker sem mal pozen, ampak do zdej sem te reševal… s celim svetom vred