Reply To: Nostalgija
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Nostalgija › Reply To: Nostalgija
8. 4. 2010 ob 11:48
Nataša
Član
Irena, jaz te na nek način razumem. Pred kakšnim letom so se znotraj mene začele odvijati precej drugačne stvari, kot sem jih bila vajena pred tem. Iz mojega življenja je začela izginjat mistika, povezana z duhovnostjo, vse se je začelo stekat v frekvence, vibracije … potem je o tem začel pisat tud Tadej na forumu, tako da je vse skupaj potekalo nekako v sozvočju.
Tehnike, ki jih predlaga tudi Tadej, so po moje dobre za dvig zavesti oziroma za ločitev ega od naše prave biti, oziroma za zavedanje zavesti znotraj nas, ker skozi to zavest lahko šele zares doživljamo pravo mistiko. Poskusi mistike skozi ego so se pri meni (in tudi pri večini ljudi, kot lahko opazim) bolj klavrno končali, oziroma ni bilo od njih nobenih pravih rezultatov.
Sama zase sem popolnoma prepričana, da se bom čez čas spet vrnila k drugačemu doživljanju boga in vesolja, trenutno so pa določene tehnike zelo dobrodošle. Na srečo sem v teh časih bolj “tehničnega” gledanja na boga občasno blagoslovljena s prebliski božanske ljubezni, zato z gotovostjo vem, da je ljubezen tista, ki poganja vesolje in vse nas, in vem, da je tudi moj končni cilj.