Reply To: Delo z nihalom

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Delo z nihalom Reply To: Delo z nihalom

janko
Član

Robert Zupančič wrote: No, najprej morava torej zastaviti definicije, da bova potem lahko o njih razglabljala, ker dokler jaz govorim o jabolkih, ti pa o hruškah, ne bova prišla nikamor, lahko pa vsak iz svojega brega pač zastopava svoja stališča, tudi to gre: )

ROBERT ZUPANČIČ

robert, res hvala za vsa mnenja.
u resnici sem res prišel samo po mnenje o radiesteziji in še to o zelo ozkem področju le te.
in ja, nikamor ne bi prišla. ti si 3x povedal isto na 3 različne načine, jaz tudi 3x isto na 3 načine.
seveda bi o vsakem stavku tega tvojega komentarja jaz lahko napisal celo stran nazaj.
u resnici res niti ni pomembno. vsak ima pač svoje mnenje ali vedenje, če želiš in po moje je celo prav tako. kot sem že rekel. pomembo je, da gremo vsi naprej, pa kjerkoli že smo.
kjer je več ljudi na kupu in kjer je sklepčnost velika, to meni itaq ne pove nič drugega kot to, da se tam malo razmišlja.
trenutno me zanima popolnoma drugačen pristop k vsem tem stvarem in o tem bom napisal kasneje, ko se bom vrnil od filozofije nazaj na radiestezijo oz. kaj sem želel, da bi si z njo pomagal, čeprav sem tudi to že takoj na začetku napisal.
v resnici sem prvi, ki najbolj verjamem mnogim nepreverljivim stvarem, ampak kar pa je že znanega, raziskanega in kar nekateri glasno govorijo-te in zagovarjajo-te, pa sem tudi prvi, ki v vse to dvomim, ali res bolje rečeno, vse to jemljem samo kot trenutno resnico ali trenutna dejstva.
zavest se spreminja in z njo vred vse in to na vseh nivojih. po teoriji singularnosti se bo vse spreminjalo še hitreje in vedno hitreje. in prav zaradi tega bo tudi vedno več dvomljivcev.
upam vsaj, noEmbarrassed

Lepo je če deliš