Reply To: Delo z nihalom

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Delo z nihalom Reply To: Delo z nihalom

janko
Član

tadej pretner wrote: Naše šanse, da dogajanje okoli nas vidimo objektivno, so neprimerno manjše, kot so šanse mojega psa Boštjana, da dojame vsebinsko poanto knjige Pod svobodnim soncem.LOL

ti se smeješ, jes se pa komot strinjam. Tongue

nikakor namreč ne bi podcenjeval pasjega notranjega vedenja. čist verjamem, da on gasilsko sireno sliši že prej, preden se res zatuli. meni recimo se velikokrat kej tacga ne dogaja.Embarrassed

Pod svobodnim soncem sem prebral najmanj 10x. Pa še par takih knjig je.
Zakaj?
Ko se prenažrem bluzenja in brskanja po vsem, česar ne razumem, mi paše mal odklopa.
In pri teh odklopih mi na misel ne pride karkoli reskirat in se poslužujem samo preverjeno dobrih stvari. ena takih je pod svobodnim soncem.
in zdej… če se vprašam, kaj bi bla vesebinska poanta… in če bi se moral odločiti samo za eno, bi imel resno dilemo. brezpogojno notranje vedenje mi očitno ne laufa do mere, da bi lahko izpostavil samo eno poanto in ker v svoje notranje vedenje dvomim, oz. se zavedam, da ima vsako vedenje kratek rok trajanja, bi kmalu našel še drugo, tretjo, četrto poanto…
treba je pa izpostavit samo eno…in kaj zdej?
nihalu očitno ni za verjet, če ne veš odgovora tudi že brez njega, torej bi bilo neuporabno za ta primer.
lahko bi pa za mnenje uprašal Boštjana.
najprej bi mu dal seweda popit kozarec vode… pol se je treba nekak sprostit in bi ga mal počohu, se mu mal prilizoval… in pol bi ga nehu čohat, pogledu direkt u očke in prou ljubeznivo uprašu.
in ker boštjan govori jezik brezpogojne ljubezni in ker ga jes ne razumem do mere, da bi mu lahko brezpogojno zaupal, bi moral odgovor razbrati iz njegovih reakcij.
in zdej… če bi me boštjan s smrčkom mal polubčku, pa ušes poliznil pa to…
je odgovor jasen.
poanta pod svobodnim soncem je ena luštna romantična ljubezenska zgodba. potrjeno direkt iz čiste zavesti. Smile
moja interpretacija te informacije seweda ni vprašljiva CoolLOL
btw. ne sprašuj me, kaj u resnici čista zvest je. važno, da iz nje dobim odgovore, v katere ne gre dvomiti CoolLOL
aja… morebitna drugačna reakcija boštjana… ma dej… ne bod malenkosten. ljubezen se namreč izraža na veliko načinov LOL

janko2014-01-10 19:50:23

Lepo je če deliš