Reply To: Delo z nihalom
Forum Duhovnost › Forumi › Radiestezija › Delo z nihalom › Reply To: Delo z nihalom
uf… škoda… in hvala useen.
sej zdej… tegale odgovora tut ne razumem glih najbolje… ker pač… mi je vse to precej novo.
samo zgleda, da ni nikjer nobenih bližnjic. use moram sam
skratka… mal sem začel prebirati tut o radiesteziji… točno in samo s tem namenom, da bi znal sam kej pomerit in da bi vedel, kako to sploh use skupi deluje. neki bajaličarji, k lapajo rezultate v bovisih, a ne vedo, kaj bovis je… so mi mal tko no… približno, kot da bi kovanec u luft metal, ampak jes bi pa useen rad mal bolj zanesljive rezultate.
skratka… zdele berem mal okoli tega…
no in ewo prve dileme… slučajno knjigo Igorja Zierenfelda, izdano leta 2003… in že on sam pravi, da je to nekako večno neraziskano področje in ewo… zdej nej jes berem 10 let stare cajtunge?
k že u štartu ne vem, kaj še drži, kaj ne več, kaj je glih obratno…
pol sem nekje neki bral tut tvojega… že pred časom… in se spomnim, da me je spominjal na astrologijo… to je tako… če je to tako, če pa je to tako in tisto ni tako, potem pa je to tako, razen, če slučajno tisto… … skratka… ena velika zmeda. (mislim, da se je šlo neki okoli merjenja čaker) načeloma čist verjamem oz. sem ziher, da npr. astrologija deluje, samo sem pa zelo skeptičen do interpretacij… ampak kljub usemu, neke osnove pa useen lahko z relativno verjetnostjo držijo. podoben filing imam za radiestezijo in to, kar mene zanima pri radiesteziji, je tisto, po moje najbolj osnovno, kar je možno. torej… samo meritve. nobenih diagnosticiranj, k zakomplicirajo stvar, nobenih napovedovanj, nobenih pogojevanj… striktno samo meritve in to se mi je pa zdel, da bi se pa skori nekako lahko dal do ene sprejemljive verjetnosti naštudirat.
pomislil sem tut na to ja, da kljub usemu lahko nehote uplivaš na rezultat meritev, ampak tut to bi se dal nekako rešit, če bi merila pač dva radiestezista z nihali. eden bi meril pred upravljanjem in takrat bi bil lahko čisto nevtralen, ker bi enostavno samo meril stanje… drugi, ki ne bi vedel ničesar niti o prejšnjem stanju pred upravljanjem, niti, da je bilo sploh kej upravljano na določeni stvari, pa bi spet neobremenjeno in nepristransko lahko izmeril rezultat po opravljenem upravljanju. pač… mal razmišljam o variantah, kako bi se dalo kljub usemu to nekako merit.
ampak do tistega okoli zaznavanja… joj… kle pa mi pade firnik dol. sem pa videl že tolk “izurjenih”, k so pa tko u temo brcal s svojimi občutenji, da pa rajš niti ne pomislim na to kot opcijo. tut o ženskih intuicijah in 6. čutih in te fore… lej… ne bi jim zaupal niti plišastih oslov past.
seweda imam tut svoje zaznavanje… ampak… mater… tut svojemu zaznavanju ne bi na slepo zaupal oslov past.
kar pa se tiče, da coprniške metode delujejo najbolš, kadar si usmerjen na spremembe in se jih zavedaš…. e… sej točno to je razlog za vse tole moje teženje… ker… so bili rezultati teh mojih coprniških metod taki, da rajš ne powem na glas in jim niti sam ne verjamem in točno zato bi rad kej izmeril. no… ne samo zato… ampak tudi zato, da bi lahko spremljal spremembe, po potrebi naknadno še kej copral… pa to…
ampak preweč duwat se pa tut ne smem. ker… če bi bil jes res tko dober, pol bi blo kljub usemu že marsikej drgač na swetu. čeprou seweda… nikol pa tut ne bomo vedel, če ne bi swet že razfukal, če ga jes s swojimi upravljanji usak dan sproti ne bi rešewal, hahahhahahahahahaah
no… ampak… usaj fuk bi bil pa ziher pošteno potalan
skratka… bom še mal brskal in še kdaj za mnenje žical. hwala še 1x.