Reply To: Veganstvo, vegetarijanstvo,..
Forum Duhovnost › Forumi › Zdrava prehrana › Veganstvo, vegetarijanstvo,.. › Reply To: Veganstvo, vegetarijanstvo,..
ozelot wrote:
Torej včasih se mi je dogajalo da sem se po pitju pepsija ali coca cole začel trest. Zdej se mi to dogaja po raznih kalčkih, solatah, sadju ali kaki hrani za katero smatram da je zdrava, živa kolikortoliko, kvalitetna… To tresenje je kot mrzlica in me šopa ne konstantno ampak v valovih. Imam občutek tudi kot bi me zeblo čeprav me ne. Kak dan nazaj sem si izmeril cuker ko me je tako šejkalo in je bil 6,2 po jedi.
Kaka ideja o čem se gre?
Še moje mnenje … imam občutek, da telesa, takšnega kot je, ne moreš in ne želiš sprejeti, zato si se disociiral od njega in preusmeril vso svojo energijo v zgornje centre, torej v pretirano ukvarjanje z duhovnostjo, posledica tega pa so raznorazni duhovni koncepti, stalno iskanje novih duhovnih doživetij in še druge stvari, o katerih večkrat pišeš. Energija lahko kljub poškodbi v telesu teče, samo najprej se moraš spustit v telo, se soočit z napetostmi v njem in ga sprejeti takšnega, kot je (konec koncev je najbrž takšno samo začasno). Ko bo energija v telesu tekla, ti bo še kako toplo, ne glede na to, kaj boš jedel.