Reply To: AURA
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › AURA › Reply To: AURA
Marina wrote: No bom dodala še to čeprav verjetno ne paše sem.Eterično telo načeloma ob bolezni slabi slabi pa ga naprimer tudi zloraba alkohola .Ko je dovolj načeto lahko začnejo v fizični svet alkoholika vdirati bitja iz astralnega sveta. Pa me zanima zakaj so za alkoholike tako značilne bele miši to največkrat slišim sem pa to že videla pri ljudeh ko so to doživljali ljudje so mi zaupali veliko takšnih zgodbic vndar nevem zakaj prevladujejo bele miši kakšno povezavo naj bi imele .
Astralni svet ni nekaj objektivnega. Imam izkušnjo z zavestnim astralnim potovanjem in dejstvo je, da na astralu “srečuješ” bitja, ki so v skladu s tvojimi podzavestnimi prepričanji, strahovi … Torej – glede na to, da so za delirium tremens značilni tudi občutki gomazenja po telesu, mislim, da bolnik na podlagi teh telesnih senzacij sam skreira miši, pajke ali kakšna podobna bitja, ki jih potem kao zaznava. Je pa seveda to le mnenje.
Marina wrote:
Definitivno sem prepričana da nimam težav vem kako pogledat tukaj ne
gre zato al vidim al ne saj so barve lepo vidne. Lahko vidim izmenično
utrip barv lahko ločim barvni spekter ki se preliva v drugačne barve
samo opazovanje aure pa je prišlo tako da ko sem se pogovarjala z osebo
sem se takrat zamislila v nekaj tako se je zgodilo vedno kasneje pa sem
pogled sproščala tako kot takrat ko nič ne razmišjamo se pravi
zamislimo. Edini problem ki ga imam je da ne morem videti osebo v
kompletu ampak le do prsi . Sem preverjala barve kadar so ljudje
različno oblečeni , sebe , ponoči in podnevi tudi ko je otrok bolan sem
se čudila spremembi nisem pa nardila kar ti praviš bom sprobala. Tadej
vem da imaš prav kar si napisal morda se pa motim . Odtenki so drugačni
glede na svetlobo , men je fajn če je oseba malce odaljena ni mi pa
pomembo kje stoji in kakšno je ozadje vem da to ni veliko od videnja
prave aure toda nemorem zavreči par let morda pa ti kdaj pokažem slike
da bom vedela pri čem sem.
Marina, v prejšnjem postu sem ti omenil, da lahko gledam avro na dva načina in da jo vidim različno. Ker se tako seveda pojavi problem “objektivnosti”, sedaj pač uporabljam način gledanja, pri katerem boljše vidim strukturo avre in se nanjo (vrtinci …) tudi osredotočam. e moreš sice zanemariti barv,če gre za kakšn res intenzivno, sicer pa so mi manj pomembne.
tadej pretner2010-04-06 10:25:35