Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

ozelot
Participant

janko wrote: za pekoče paprike ne vem…
ampak svetovni prvak v gojenju pekočih feferonov pa je en kuhar iz škofje loke menda.

in nekak se mi zdi, da si namenoma se izognil pointu.
pri kuhanju… ni point samo kuhanje.
je lahko tudi izražanje sebe… skozi kuhanje… v smislu eksperimentiranja…
in medtem, ko kuhaš… seckaš paprike… če padeš v ta filing tukaj in zdaj… in naenkrat počneš samo eno stvar… si v ene vrste meditaciji… sej tudi na sprehod ne greš zato, da boš nekam prišel, ampak da se sprehajaš.
sej kle ste večji strokovnjaki od mene in več veste na to temo… in tole tvoje je res samo izgovor.
sej… če ti bo kdaj zmanjkal kakih izgovorov, se obrni name. kle sem pa jes swetovni prwak… daleč pred vso konkurenco Clap
hotu sem samo nakazat smer

Sem že večkrat izjavil pa bom še 1x. Kuharji smo morilci. Une kuharske oddaje po TV bi bilo treba prepovedati. Ja res kuhanje je dobesedno meditacija in prisotnost ampak zakaj nebi človek za meditacijo počel raje kaj bolj družbeno koristnega namesto da dela škodo svetu?!. Ja chlilly pip ima bojda najboljšo omako na svetu. Vprašanje pa kdo sploh tekmuje. In take paprike kot on imam tudi sam. Bhut jolokia, Trinidad butch taylor in Moruga scorpion…to so 3.2.1. po pekočnosti na svetu.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem