Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

nekdodrug
Član

strelka wrote: Big smileCool…kaj sem jaz zdele najdla Nuke..kaj se pa tukaj trese, kladivo je padlo ..škoda da ni …Big smile-petja ..

ker tole pa je vikinška pesem …od zeplinov ..LOL
jazs em čist brez besed …Big smile
skratka men je tole SUPERCool .

Pa sem tudi jaz nekaj najdel…

( Prvo preberi in potem si komaj oglej video )
Zelo lepo se na videu vidi Stian/a Tomt/a Thoresen/a in Ian/a Kenneth/a Akersson/a
Drugače imenujoča za tiste ki veste njun vzdevek Shagrath in Tjodalv…
Igrala sta skupaj v isti skupini in to pesem ko igrata sta igrala na albumu še skupaj ampak Tjodalv je odšel iz benda če ne veste ( Dimmu Borgir ) ali pa najbolj uspešni simfonični black metal na svetu od začetka so bili čisti black metal potem so pa se odloči zaradi komercializma so se odločili da bodo svojo zvrst malo spremenili z bolj prijazno torej sinfonični black metal…
V videu se vidi da je Shagrath pozabil kako se igra pesem ki jo je sam napisal v bistvu je ta video čista polomija ampak meni bolje zveni kot orginal čeprav se parkrat zmotita oba vmes med igranjem ampakvseeno še pesem izredno dobro zveni no del pesmi ki igrata…
Hočem vam povedat da tudi najboljšim se kdaj zgodi da kaj pozabijo saj jaz tako pravim če se komu ponesreči nastop ( da malo zgreši ali se zmoti v besedilu ali kako drugače ) neveš nikoli kakšni so dejavniki ki so krivi za to vrjetno trema in mišljenje ( da gledalce ne smeš pustit na “cedilu” ) in se zaradi raznih dejavnikov hitro kaj zmotiš tako da bom jaz kar tako pvedal mi smo samo človeki in oni tudi tako da če se mi kdaj zmotimo si oni lahko tudi kdaj to privoščijo….
Upam da vam bo všeč zaigrana pesem ki pa je brez vokala no en nekaj poskuša ampak potem voljo zgubi…LOL
Lepo je če deliš