Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic › Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic
10. 11. 2013 ob 7:50
nekdodrug
Član
strelka wrote:
Eh t si pa tko kot ena enciklopedija..jaz bolj tako ..po spominu-slušnem kar se spomnim …Poznam Bon jovi , jp nekaj celo megadetha tud , iron maiden tud , pa van halen ..potem so pa še škorpijoni , pa aerosmith ., no pa saxon , pa motorhead…pa def lepard ..ja pa itka še whitesnake …aha pa AC /DC …nekaj komadov …skratka mineštra …Sicer pa zdej se pa ponavljam kot stara plošča…*********Sem našla en zanimiv prispevek , sicer kot sem prebrala je že iz leta 2009, ampak posnetek drugi v članku je pa zanimiv ….Če kdo želi ga prebrati …ps …jaz osebno nisem ravno ljubitelj klasike
Tudi jaz nisem nek ljubitelj klasike ampak včasih pride prav
Nisem kot ena enciklopedija ampak prevč dokumentarnih filmov sem pogledal o glasbi intervjujev, prebral knjig in pač jeposledica tega da veliko vem
Itd.
Rock glasbe nisem veliko prilepil saj večina jo poznate kakšni so bili v tistem obdobju en majhen pregled sem naredil in to je to in seveda malo bolj podrobno v metal glasbo saj to večino časa tudi poslušam ampak pustimo to…
Malo Black metala iz leta 1996