Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

strelka
Participant

Smile

V čem je pomen premikanje predmetov konkretno v tem primeru …?Ermm
Kar sledi v nadaljevanaju nekaj konkretnega početi …?
In še nekaj :
Če so to Ozelotove zaznave ..kako pa ti veš da niso to samo tvoje ? Z vsem kar ti nosiš v sebi in je to samo tvoja interpretacija?
In na še spodnje prebrano , tudi ljudje, ki ne vidijo , slišijo , otipajo zaznavajo …Embarrassed ?

Pravkar sem spet imel en tak film. Zaslišim eno precej glasno žensko ki velikokrat kriči tjavendan. In vedno ko se to zgodi se pojavi druga ženska ki ji kontrira. Ta druga ženska se pojavi od nikoder. Enostavno znajde se v tisti realnosti in tuli naprej. To mi da mislit… kako je mogoče da se mi sploh prva pojavi in vedno še druga. To opazovati je prav zabavno. Enostavno pride ženska iz WCja čeprav se sekundo prej nihče ni zavedal da je WC sploh tam, in začne tuliti na prvo katere se tudi nihče ni zavedal dokler ni začela vpiti.. Nihče temu ni posvečal pozornosti kar je isto.

Kam me tako dojemanje pelje? Včasih bi me na grmado,..kasneje v Idrijo… je še kaka druga destinacija možna?

Ne vem …Big smile

strelka2013-11-06 14:09:52

Lepo je če deliš