Oziejeve zgode in nezgode
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Oziejeve zgode in nezgode
- This topic has 78 odgovorov, 9 glasov, and was last updated 9 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
30. 10. 2013 ob 7:20 #21710ozelotParticipant30. 10. 2013 ob 9:01 #21711snowcat :)Participant
ozelot wrote: V glavnem z mano se nekaj dogaja. Nevem kaj ampak nekaj se. Kot bi bil drugi človek.
Ozzi,
svetujem, da se odklopiš od netta za 21 dni.
Nič ne komuniciraš, verbaliziraš, definiraš, poimenuješ, …. ne išči potrditev zunaj.
Pusti stat in dovoli, da vse, ki se dogaja, da se dogaja.
Um naj samo opazuje.
snowcat
30. 10. 2013 ob 10:01 #21712strelkaParticipantozelot wrote: V glavnem z mano se nekaj dogaja. Nevem kaj ampak nekaj se. Kot bi bil drugi človek.
je počutje ok …?Greš svojo pot dalje , ker si se tako odločil ..a ne .9. 3. 2014 ob 9:42 #23098ozelotParticipantČe bolj “zdravo” živim bolj sem kilav.
Pazim kaj razmišljam, kako se obnašam do drugih in do sebe, izbiram prehrambene artikle, jem dodatke prehrani, kalčke, naravne sokove ki jih sam stisnem, koloidno zlato, srebro, vitamine in minerale centrum, alge, informirano vodo, sončno vodo, glino, cvetni prah, eliksirje, nosim elipso od šturma, kristalna postelja, terapije na blizu in na daleč, horusove palice., ozemljitev, meditacije, molitve….. Pa me vsaka sapica vrže ob tla in spravi v posteljo. Neki ne štima klele. Motnje na koži in dihalih so stalne. Oziroma kak teden je vse v najlepšem redu pol pa kar iz lufta vse narobe. Za nameček me še kaka migrena obišče da kozlam k vidra.
Vedno znova vse po starem
9. 3. 2014 ob 9:44 #23099ozelotParticipant9. 3. 2014 ob 20:30 #23114snowcat :)Participantozelot wrote: Če bolj “zdravo” živim bolj sem kilav.
Pazim kaj razmišljam, kako se obnašam do drugih in do sebe, izbiram prehrambene artikle, jem dodatke prehrani, kalčke, naravne sokove ki jih sam stisnem, koloidno zlato, srebro, vitamine in minerale centrum, alge, informirano vodo, sončno vodo, glino, cvetni prah, eliksirje, nosim elipso od šturma, kristalna postelja, terapije na blizu in na daleč, horusove palice., ozemljitev, meditacije, molitve….. Pa me vsaka sapica vrže ob tla in spravi v posteljo. Neki ne štima klele. Motnje na koži in dihalih so stalne. Oziroma kak teden je vse v najlepšem redu pol pa kar iz lufta vse narobe. Za nameček me še kaka migrena obišče da kozlam k vidra.
Moje mnenje je, da porabiš ogromno energije na ustvarjanje POGOJEV, da nekako ne sliši sam sebe. Da si dejansko izven sebe….spomni me to na klasične izračune v fiziki….zmeraj dajo POGOJE naprimer zrak ima gostoto tako in tako, trenje je tako in tako, gravitacija je taka in taka, zunanjih vplivou ni, ….pač nekako idealni pogoji in potem računajo kako se bo ta krogla premikala pod koto natančno 45 stopinj….
Kot da bi ti ustvarjal te POGOJE in potem te zaj**a smeti na poti krogle….pač nekaj, na ki nisi računal….Spontanosti ni.
Dihala = žalost, brezmoč
Migrena = mentalsnowcat
11. 3. 2014 ob 17:42 #23142ozelotParticipantNisem jest odvisen od zdrave prehrane. Pojem kar veliko packarije. Rad bi pa se znašel v okolju ki bi mi omogočalo bolj zdravo prehranjevanje in sploh vse dnevne aktivnosti. Tu kjer bivam imajo zaposleni ekstra dopust zaradi tega težkega okolja. Vedeti pa je treba da so oni tu 176 ur mesečno jest pa 744 pa nič dopusta. Menjavajo se na bolniške zaradi psihične izgorelosti jest pa grem lahko edino v bolnico mal na počitek pa da mi še kak košček mesa odrežejo. Veliko mojih težav je povezanih z okoljem. Ko sem zunaj, ko grem mal z avtam ali včasih v toplice (3x do zdaj) tam sem čisto drugi človek. Čisto druge emocije in vse.
Vedno znova vse po starem
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.