Drunvalo Melchizedek

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Drunvalo Melchizedek

Prikaz 1 prispevka (od skupno 60)
  • Avtor
    Prispevki
    glas
    Participant

“Mnogi med vami poznate Drunvala Melchizedeka, veliko avtoriteto na področju raziskovanja zavesti, poznavanja starodavnih znanj in odkrivanja človeških potencialov ali pa ste celo prebrali njegovi knjigi Starodavna skrivnost Rože življenja in Živeti v srcu. Drunvalo prinaša človeštvu starodavna znanja o sveti geometriji, o človeškem energijskem polju, o MerKaBi ali našem svetlobnem telesu, o svetem prostoru znotraj našega srca, o naši povezavi z Zemljo in še mnogo več.

V tesnem sodelovanju z modreci mnogih starodavnih ljudstev, prinaša Drunvalo ljudem tudi globoko razumevanje časa, v katerem smo se znašli kot človeštvo in pripravlja ljudi po vsem svetu na kvantni preskok zavesti, ki se dogaja tukaj in sedaj na našem planetu in s celotnim planetom vred! Pomembno je vedeti, za kaj gre, in pomembno je vedeti, kaj lahko v tem času največ naredimo.”

vir: http://razsvetljeno-srce.com/drunvalo-melchizedek/

K imenu Drunvalo Melchizedek se ponavadi sliši tudi izraz sodobni šaman.. Za njega se ve da je vso življenje raziskoval zavest, tipe meditacij, krija jogo, kundalini jogo in nasploh razne napredne tehnike, ki bi najbolje prispevale k razvoju zavesti..

Meni osebno so bile zelo zanimive njegove dejavnosti, ki so se dogajale okrog 2009, ko se je planet Zemlja “na novo rojeval”..

Več o tem procesu v tem videu:

Drunvalo Melchizedek Birth of a New Humanity 2010

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

glas
    Participant

En zelo dober dokumentarec od Drunvala, kjer predstavi svoja odkritja življenskega dela, o raziskovanju zavesti, duhovnih svetov, svete geometrije..

Drunvalo Melchizedek – The Prophecies from the Heart

Tukaj pa še en dober intervju, ki ga je z njim imela Lilu Mace:

Drunvalo Melchizedek (Part 1/3) Dimensions & Angels

(Part 2/3) What is next in our rapid evolutio? Role of our body & heart

(Part 3/3) Importance of being in our Heart

Lepo je če deliš

glas
    Participant

Prejšnji vikend sem bil na predstavitvi te delavnice, najprej je bilo predavanje, nato pa smo že malo delali . Tega fanta, ki vodi sem kar vredu začutil in sem mnenja da obvlada.. Tako da sem se tudi sam odločil da grem na delavnico.. Spodaj posredujem še letak od delavnice, malo več informacij o sami delavnici pa imate na tem linku: http://razsvetljeno-srce.com/delavnice/

Lepo je če deliš

glas
    Participant

Ena dobra objava, o meditaciji in merkabi:

Drunvalo Melchizedek – The Teaching Of The MER-KA-BA

MER-KA-BA around your body and make conscious contact with your higher self.

Once each day, enter into this meditation, until the time comes when you are a conscious breather, remembering with each breath your intimate connection with God. To begin the meditation, first sit down and relax. Let the worries of the day go. Breathe rhythmically and shallow. Be aware of your breath and relax. When you feel the tension begin to fade, begin to open your heart. Feel Love. Feel Love for all life everywhere. Continue to breathe rhythmically, being aware of your breath, and feel the Love moving through your spirit. When the FEELING of love is in your beingness, you are ready to begin to move towards the experience to the MERKABA. Without this Love, no amount of knowledge will create the MER-KA-BA. To the degree you are able to Love, will be the degree you will be able to experience the MER-KA-BA. …

v nadaljevanju je na strani sta na strani še dve vodeni meditaciji, ena osnovna in druga malo bolj obsežna v 18-ih korakih ali osemnajst vdihov in izdihov.. Opisno in tudi video vodena.. Ko to zmojstrimo pa pride tudi 19 vdih..

… link: http://www.in5d.com/drunvalo-melchizedek-the-teaching-of-the-merkaba.html

Lepo je če deliš

glas
    Participant

Sveta geometrija našega stvarstva in vstop v sam center Rože Življenja in to predstavlja v našem telesu naše srce..

Predstavlja Luka Klančnik v oddaji Preprosto naravno.. Na koncu govori tudi o delavnici iz vidika svete geometrije..

http://www.youtube.com/watch?v=kkwT_ouNU1s#t=27

Jupiiii jutri pa delavnica!!!

Lepo je če deliš

snowcat :)
    Participant

glas wrote: Sveta geometrija našega stvarstva in vstop v sam center Rože Življenja in to predstavlja v našem telesu naše srce..Predstavlja Luka Klančnik v oddaji Preprosto naravno.. Na koncu govori tudi o delavnici iz vidika svete geometrije..

http://www.youtube.com/watch?v=kkwT_ouNU1s#t=27

Jupiiii jutri pa delavnica!!!

Glas, ta delavnica se kliče – prebujanje razsvetljenega srca. Imaš ti razsvetljeno srce ?? Ali računaš, da ga bodo prvo razsvetljili in potem še naknadno prebudili ?? Hm.

snowcat

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

snowcat :) wrote:

Glas, ta delavnica se kliče – prebujanje razsvetljenega srca. Imaš ti razsvetljeno srce ?? Ali računaš, da ga bodo prvo razsvetljili in potem še naknadno prebudili ?? Hm.

Jaz sem bolj tako ubogo bitje veš, tako da ne vem kaj mi bodo naredili.. ..

upam, da kaj finega..

Lepo je če deliš

Prikaz 1 prispevka (od skupno 60)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.