Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ali misliš, da si šef svojega življenja? Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

snowcat :)
Participant

Ozelot, moja draga zlata nezna elegantna zlata ribica. Kadar berem tvoje opise ljudi se mi zdi, da tebi je sram, da si clovek. Glede poniznosti in nasprotji ne morem komentirati. Ni to v okviru mojega repertoara in videnja sveta. Glede boga…. enkrat cca 20 let nazaj sem zivela v drzavi kjer je bog bil zelo prisoten v zivljenju ljudi. Govorim o religiji. Takrat nisem se nic ”vedela” in si zasluzila brc iz hise, ko sem izjavila ”kadar jaz umrem in pridem pred svetega Petera in on me vprasa – kdo si – bom odgovorila – sem clovek ki je gresil delal napake se je trudil da je ne ponovi in uzivala v zivljenju s vsemi ups in downs. Peter pa bo rekel – izvoli – in bom sla skozi vrata. Ti pa (oseba ki me je potem vrgla iz hise) bos odgovoril – na kolenih sem klecal, glavo ponizno klonil in tvojih navodil se drzal. Sveti peter pa bo zaprl vrata in rekel – bezi v land of nobody full of white fog in bos imel all the time of your waisted life to figure it out.”

Nic ni drugace iz moje strani danes.

Snowcat

Lepo je če deliš