Reply To: Ponižnost
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Ponižnost › Reply To: Ponižnost
Nevem kako naj ti še drugače povem. Mogoče ne moreš ravno razumeti skozi možgane. Lej Tedy jest ponižno občudujem tvoje tehnično znanje okrog marsičesa. Res veliko veš oziroma res imaš polno glavo informacij ki se struktuirajo v neko znanje. (ponižno občudujem) to pomeni da sem v ful dobri vibri ko to dogajam, ker jaz tega še zdaleč nisem sposoben ali pa mogoče ni v skladu z mojimi podzavestnimi interesi kdo bi vedu. Kar se pa tiče srčnih zadev bi pa na svetu tebe vprašal tazadnjega. No še en ali dva bi bila za tabo na tem forumu .
Nekoga ki hoče biti šef svojega življenja oziroma celo trdi da je izzivam naj naredi tako da ga bo ljubila neka oseba katere si že dolgo želi a ljubezni v željeni obliki od tam ni. Ko se znajdeš v taki situaciji da ne moreš nekoga prisiliti da te ljubi, da ne moreš niti taktično tega izpeljati niti izprositi.. takrat lahko postaneš (ali agresiven, ali se zapiješ, ali se ubiješ,…) ponižen ker se zavedaš kako je lahko ljubezen nekoga le podarjena. Ker se zavedaš da si navedno usrane ki se lahko še tako repenči po svetu z vsem kar ima od denarja, avta, pameti, prijateljev,..pa ne more dobiti ljubezni. Takrat jo začneš ceniti, biti hvaležen za vsak foton ljubezni ki ga ujameš. Evo zato povezujem ponižnost in hvaležnost. Mogoče bi ponižnost lahko primerjal tudi z neko obliko “prizemljenosti”.
Vedno znova vse po starem