Reply To: Neprizemljenost
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Neprizemljenost › Reply To: Neprizemljenost
Hvala Tadej za izčrpne odgovore.
O dihanju je resnica. Večino časa je samo vdih, kar je čist logično.
Sem se velik trudu že z dihanjem, sam vedno znova pozabim. Sigurno ima veze s celim lajfom in starši kakor praviš.
Služenje denarja: trenutno sem delal vse živo preko njihove firme (arhitektura, printanje raznih poročil…), toliko da sem imel za živet in za postavit bajto.
Zato se zavedam, da jim moram bit po eni strani hvaležen in “dolžen”- čeprav je to drugo identiteta
žrtve.
Je pa res, da se mi ne da več tega delat in požirat vse negativne energije, ki jih trosita zraven.
Želim si delati, dati v svet svoje veselje do dela, umetnosti…
Rekel sem ti na delavnici, da bi rad na nek način pomagal ljudem – da bi prispeval svetu nekaj pametnega, ustvarjalnega (pomoč je vse; še najbolj kakršnokoli ljubeče dejanje).
Vem, da karkoli daš v svet, četudi izdih mora biti ta res čist.
In imam tudi tu konflikt. Ne želim puščati svoje karme (bolečinskega telesa) v slike ali druga dejanja.
Zato se trudim biti čist kadar slikam. V pravem stanju duha, ko ni negativnosti, misli…
Ampak kako to dati v svet? To je cela štala. Pa bo že. Bo že čas prinesu rešitev.
Odgovori, če se ti da, če ne pa tudi prav, saj si mi že v prejšnjem postu zeloooooooo zelooooooo pomagal, odprl oči.