Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

pr nas dežuje kt pr norcih, tk, da dons je dan za noter bit, vsaj kar se mene tiče, pa tud moj pesjanar je čist tild….in poležava kot krava……zgleda, da tud lačen ni……hahaha…..jest sem si pa itak regrad nabrala…….

Pa premišljujem…..tele naši odnosi…..sej zgleda, da umetnost ni več v domeni slikarjev, pa glasbenikov, pa literatov……pa te stvari……ampak je tudi odnos- umetnost življenja……hahahaha…..tako, da …..evo, vsi smo umetniki…..hahahaha……hočeš-nočeš……..se mi je zdel že včasih, da smo prou vsi umetniki……..hahahaha

Sam, če se tkole spolnim, k sem imela fanta….pač človek se zaljubi……pol pa mine neki časa, pa se odljubi in se razide………razide se pa lahko v miru, če skomunicira, drugače je pa itak vedno kakšna pizdarija….pa prizadetost…..pa kdo ma prou……tabori pa to……sam, če tkole s svojo logiko norca mal pomislim…..hmmmm……., ko je človek živel skupaj s parnerjem/ko, sta si ustarila odnos, sta fizično skupaj, ko pa se razide…..pa tega fizičnega odnosa ni več……ampak človek je pa še kar prizadet…….oziroma se ukvarja s preteklo vezo, čeprav človeka ni več zraven…….torej mi ne komuniciramo več s človekom direktno ampak s svojim spominom na človeka in si usvtarjamo in poglabljamo mišlenje o njem,…… vendar pa je to mišlenje v bistvu bazirano na spominjanje in sploh nima mesta v odnosu, ki ga človek naprimer gradi že z drugo osebo…ali pa, če se je odloču, da bo mal sam…..kakorkoli…..se lahko zavedamo, da imamo vsi spomine in spomini so najboljši, pa kakršnikoli že so, nč važen……ni pa potrebno, da spomini živijo v nas, da nas vlečejo v nizka energetska polja…..torej spomini živijo, dokler jim mi pač dajemo potrebno energijo za življenje…..drugače so samo spomini….kuker fotke…..hahahaha…..

Hahahaha…..recimo, vsak ima kakšne dogodke, pri katerih se mu lahko vzbudi jeza…….in, če mi to jezo, ki se dogaja sedaj…..s spominom jo lahko vzbudimo ane……..in zdej recimo to jezo poskušamo samo opazovati…. …kao, da nije ništa……opazovati iz “zdaj” momenta……pa lahko po nekaj poiskusih mogoče……. mogoče odkrijemo, seveda vsak zase, celotno ali pa vsaj delno naravo nasilja……vsakič več……..hahahaha….sej veste jest sm en norc…..tole je čista teza enga norca…….ampak lahko z meditativnimi tehnikami vzpostavite stanje opazovanja svoje jeze….in asociacije nanjo…..to je stanje brez pogojevanja, ker pogojevanje prepreči opazovanje tega, kar se dogaja ta hip….hahahahah……se pravi,…….. da lohk rečem, da to kar se dogaja zdaj…….je osvobojeno časa…….hahaha……..jest sm en norc……hahahaha…in zakaj pa pol sploh imamo čas……..hja, zakva…..če je človk v “zdaj” osvobojen časa…..hahahaha……edini tak sprejemljiv odgovor iz moje glave norca na tole vprašanje je…….hahahaha……., da je čas pač evolucija našega potovanja………hahahaha….jest sm en norc…..hahaha…..matr je men fajn tkle mal nebulizirat……hahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš