Reply To: Denar~energija~duhovnost

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Denar~energija~duhovnost Reply To: Denar~energija~duhovnost

snowcat :)
Participant

snowcat :) wrote: Ok, glede plačila učenec – učitelj in zdravilec – stranka, ne bom več. …..

Po razmisleku – (ponavadi mi pridejo prebliski kadar vozim auto) – moram še jasno ločiti izraz stranka – jaz ves čas govorim o strankah, ki imajo probleme. Jaz ne govorim o strankah, ki rabijo treatment za lepoto ali crtanje, ali pač so prišli pogledat, kaj se dogaja. Taki res ponavadi gledajo na ceno in ali ima prostor ozvočenje….To v legendah so rešili tako, da je stranka morala prepotovati čes sedem gora in sedem rjeka in sedem morja… :-) za lepoto sigurno ne bi si lomila škatle ….:-)

Poznam ljudi, ki se ubadajo s akupunkutura (Anglija) in Bioenergijo po Domančiču (Istambul) – ki so to rešili tako, da,, Anglija,, zaračunava za lepotne posege in za ostalo, ki je zmeraj imela težavo sama postavljati cene ima škatlico in stranke same se odločajo koliko dajo. ,,Istambul,, pa dela vse na škatlico, s tem, da tudi denar pušča noter in ni mu nikoli noben ukradel ali ni plačal.

snowcat

Lepo je če deliš