Reply To: Denar~energija~duhovnost
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Denar~energija~duhovnost › Reply To: Denar~energija~duhovnost
snowcat :) wrote:
…kakšna ironija a ne. Ogorevc se je učil rusko in je postal učenec iz knjig, ni mu uspelo priti do Lazarjeva…. Ogorevc naj bi obiskal delavnico na poljskem. Isto velja za Lazarjeva.
Ja pa saj to je dobro! Zdravilec fajn da pozna čimveč tehnik, spoznava čimveč pristopov.. To zgleda dojemaš kot nekaj slabega.. Kao ego perspektiva! Kdo gre k nekomu je nižji, oni drugi pa je višji.. EGO..
Pa saj Marjan O. sam tudi pove, da je njegova prva delavnica nasploh bila pa recimo pri Tadeju (radiestezija).. A je to kaj slabega?
snowcat :) wrote: Očitno nisem se jasno izrazila, tako da poenostavim. Jaz osebno se strinjam s plačilom za znanje. Torej, da učenec plača učitelju. Razloge sem že navedla. Osebno pa sem mneja, da stranka pa naj prostovoljno prispeva, se odloča o plačilu. Razloge sem že navedla.
Heh kaki nesmisel.. A nebi potem bilo smiselno tudi znanja naprej podajat brezplačno? Zakaj plačevati za znanje, ki ga moraš nato (po tvojih pravilih) podarjati naprej zastonj, to je nesmisel nelogika ali tudi nepravica potemtakem..
snowcat :) wrote: Pri Domancicu je pac placilo kar visoke cene. Ideja v ozadju je ista. Biti pripravljen na znanje. To da nekdo da toliko denarja pomeni, da je moral pomisliti in pretuhtati glede prioritet v svojem zivljenju in o svojih ciljih. Druga doba, drug nacin. Cilj pa je isti.
Tudi oseba ki ni pripravljena na finančno izmenjavo, ponavadi ni pripravljena niti na ozdravitev.. Vsak ima na razpolago določeno količino energije (tudi finančne) in kam jo usmerja, s tem kaže kaj si v življenju želi in tja tudi deluje.. Če nekdo želi da mu zdravilec zastonj pomaga, (ker se tako “spodobi”), potem ga sploh ne ceni, to je eno, drugo pa je, da za ozdravitev taka oseba ne bo naredila NIČ! Taka oseba se ne želi truditi, niti ne razmišlja o delu na sebi ali spremembi sebe in niti pod razno ne bo sodelovala pri zdravljenju.. Bo pa šla brez problema nato po terapiji k vedeževalki in ji mastno plačala, za vpogled v “prihodnost”..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”