Reply To: duhovno zdravljenje

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina duhovno zdravljenje Reply To: duhovno zdravljenje

ozelot
Participant

snowcat :) wrote:

Edini vzrok zakaj ljudje ne ozdravimo je ker imamo občutek da si ne zaslužimo izcelitve.

Mislim, da je se en.

STRAH. Zakaj ??

OK, bom sla na zadevo sledece. Boli me rame ze nekaj tednov. Sama pomagam ljudjem, svetujem, …in zadeve delujejo. Zdaj bi morala sama sebi pomagati. Tudi vem kako. In zakaj to ne naredim ?? Strah me je. Strah me je dejstva, da si clovek sam sebi skoduje in sam sebi lahko pomaga, da je dejansko ,,vsemogocen,, . Eno je, da se to drugim dogaja, drugo je, ce to sam naredis. Prav strah me je. Sploh ne vem, kaj naj bi s tem potem delala. Cutim, da bi nesla ogromno breme odgovornosti, kao, da bi morala drugim pomagati, resiti kite in otroke, napeljati vodo v Afriko, … nisem ready.

snowcat

Svet bo preživel tudi brez tebe. Ne glede ali te boli rama ali ne in ne glede če boš ti pomagala ali ne. Nalagati si tako odgovornost je pretirano in neodgovorno. Mogoče se zgovarjaš češ da ne moreš pomagat ker si pač v defektu v resnici pa v sebi čutiš da tudi če bi bila čisto OK nebi mogla napeljati vode v afriko. Torej le pocajtej se. Res smo vsemogočni vendar nimamo ključev do pilotske kabine kjer se vsemogočnost krmili torej jebeš vsemogočnost inkarješetazga. Zavedati se moraš da v vsakem trenutku daš od sebe tisto kar najbolje znaš in se ob tem počutiš varno. Torej odpuščaj si “napačne” kreacije svoje vsemogočnosti.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem