maščoba na organih

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana maščoba na organih

Prikaz 1 prispevka (od skupno 7)
  • Avtor
    Prispevki
    snowcat :)
    Participant

Pozdravljeni, ali kdo kaj ve o mascobi na organih ? Misljeno – zunaj organa, v trebusni votlini.

hvala

snowcat

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant
    Kako je to mišljenoEmbarrassed?
    Lepo je če deliš
    Participant

Da se maščoba ne nabira v koži ali pod kožo, ampak direktno na organu. Torej nastaja recimo obloga na debelem črevesu ali na tankem. Tako nekako…

snowcat

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

snowcat :) wrote: Da se maščoba ne nabira v koži ali pod kožo, ampak direktno na organu. Torej nastaja recimo obloga na debelem črevesu ali na tankem. Tako nekako…

snowcat

Maščoba v podkožnem tkivu je ponavadi premosorazmerna maščobi na organih.. Saj veš receptorji razdeljeni po telesu z genetiko in pri nabiranju zalog, se to dogaja premosorazmerno po vseh receptorskih celicah enako..

Zato pa debelost podkožnega tkiva ni edina, ki škodi, bolj slaba je pri debelosti ravno tista znotraj, na srcu, jetrih ipd.. Po ajurvedi je sicer ena filozofija, ki celo zagovarja to maščobico na organih, da jih malo ščiti, greje pa to; ampak jaz temu nisem naklonjen.. sem nagnjen bolj k temu da dokaj ažurno oklestim ta balast..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Participant

glas wrote:

Da se maščoba ne nabira v koži ali pod kožo, ampak direktno na organu. Torej nastaja recimo obloga na debelem črevesu ali na tankem. Tako nekako…

snowcat

Maščoba v podkožnem tkivu je ponavadi premosorazmerna maščobi na organih.. Saj veš receptorji razdeljeni po telesu z genetiko in pri nabiranju zalog, se to dogaja premosorazmerno po vseh receptorskih celicah enako..

Zato pa debelost podkožnega tkiva ni edina, ki škodi, bolj slaba je pri debelosti ravno tista znotraj, na srcu, jetrih ipd.. Po ajurvedi je sicer ena filozofija, ki celo zagovarja to maščobico na organih, da jih malo ščiti, greje pa to; ampak jaz temu nisem naklonjen.. sem nagnjen bolj k temu da dokaj ažurno oklestim ta balast..

Kako oklestiti ta balast ??

snowcat

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

sem ravno hotela povedat ..če ni maščobe v podkožju …potem naj bi jo tudi ne bi bilo na organih …

kako oklestiti to balast …ja nič drugače kot z zdravo hrano …-hujšanje …
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant
    Tukaj je govora o zamaščenosti jeter vendar ne zaradi alkohola , kot tako radi rečejo nekaterii zdravniki .
    Najprej pomisli -alkoholik , posledično zamaščenost jeter …
    Nealkoholna zamaščenost jeter
    Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 7)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.