Reply To: duhovno zdravljenje

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina duhovno zdravljenje Reply To: duhovno zdravljenje

snowcat :)
Participant

Oj več stvari ima jaz:

1/ Mene čudi – a ni nekako jasno, da če nekaj se drži pokup tudi po fizični smrti (ime, poklic, oblika), da nekaj ni prav ?? Tudi to, da jih je več nakup…

2/ Imam prijateljico – ki mi je na podlagi pogovora o entitetah povedala, da je imela leta nazaj obdobje, da je bila cela boleča, vse je bolelo, pač vse en kup neprijetnosti in nevšečnosti in je doživela sanje – se ponoči ,,zobudi,, in vidi bitja, ki ustrezajo opisu entitet okrog postelje, občutek posega v telo, fizični občutki na hrbtenici, v očesu, …podobno kot pri operaciji, otrplost in neka mera zavedanja se, da je to sanje. Drug dan je ostal močan občutek nedovoljenega posega v njeno intimnost in občutek dolga. Fizično stanje se je pa izboljšalo. Do našega pogovora je bila prepričana, da so to bile samo sanje….kaj naj bi bilo to ??

3/ Na knjigi od Samuela S. o entitetah je moteče, da MORAŠ poiskati pomoč ZUNAJ sebe. Istočasno pa navaja primer ,,izgube,, ,,katapultacije,, astralnega dela zaradi preveč napora – otrok histerično joče v kopalnici, kjer je zaklenjen – akumulacija energije in bum, se odlepi naraven del astralnega telesa. Posledično bi torej lahko razmišljali – organizirana akumulacija energije in bum – se odlepi – kako pa odlepiti tisto, ki je odveč in ne tisto, ki je naraven del astralnega telesa ??

4/ Opis Samuela S. tudi zelo spominja na polja od Vadima Zelanda – kjer pa se prekinje odnos s nihalom, če človek se odzove na pobudo iz srca – primer mož, ki pelje ženo v ZOO namesto, da gre gledat tekmo s frendi v lokalni pub. Polje ne dobi svoje porcije energije.

5/ Kaj pa če ti ,,ponori,, naraven (mišljeno tisti, ki si je spirit sama našopingala v trgovini astrala preden se je odpravila na izlet na planet Zemlja) del astralnega telesa ??

6/ Kaj se dogaja s sproščeno energijo pri delavnicah v šoli – kaj se dejansko sprošča ? Primer – prva praksa procesa prisotnosti 15 minut dihanja in stok inj jok ? Primer – re-birthing in jok in stok ? Primer – družinski krogi udeleženci in gledavci (jok in stok)… in tako naprej.

snowcat

Lepo je če deliš