Reply To: Vloga zdravilca v procesu zdravljenja
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Vloga zdravilca v procesu zdravljenja › Reply To: Vloga zdravilca v procesu zdravljenja
Cristina wrote: … Sama imam kar nekaj telesnih težav, pravzaprav posledic bolezni in prometne. Poskusila sem zdravljenje z uradno medicino in pravtako alternativo. Ko sem se odločila za zdravljenje pri takrat bioenergetikih, reikistih ipd., sem bila v dobri veri, da je takšno zdravljenje nekaj več od uradne medicine, ozir. da pomaga tam kjer se uradna medicina konča, ker je pač to delo z energijo, ki je uradna medicina ni priznala. In seveda, so povsod govorili, da te številne metode čudežno ozdravijo. OZDRAVIJO!! Žal nikoli nisem prejela takega ozdravljenja, so pa mi vsi govorili o tem kako bi morala živeti in drugače razmišljati. Ker, da to je zelo pomembno…
Zanimiv post Cristina..
Energijsko zdravljenje je vsekakor podaljšek medicinskega ali telesnega zdravljenja, saj deluje eno plast višje od fizične ( fizična sfera / energijska sfera / duhovna sfera..)
Ampak na duhovni sferi je najtežje doseči spremembe in posledično spremebe energetike in tudi izboljšanj na fizični ravni.. ampak če na duhovni sferi še ni premika se spodnja telesa dokaj hitro povrnejo v prvotno stanje ker so samo kopija najvišjih duhovnih plasti..
In tudi nasvet ki si ga dobila od zdravilcev je ZELO pomemben, saj so se zavedali, da obisk pri njih te ne bo pozdravil, če ti kot duša ne želiš spremembe.. Ne gre pa to samo za razmišljanje, gre tudi za tvojo celotno energetiko, s katero se enotiš, da si to ti in da ti je edino to “normalno stanje” zavesti, kot polje bivanja, drugam si pa ne želiš niti za mm!
In pri takih trdnih prepričanjih in takih trdnih “sidrih”, ki želijo pod vso silo le obdržati to kar do sedaj poznajo, tukaj pridejo v poštev take “neozdravljive” nadloge, ki ti nasilo onemogočajo ostajanje na ravni katere se morda močno oklepaš, saj ti bivanje na tej ravni delajo neznosne in slej ko prej vse postaja neznosno, če se ne premikaš naprej..
Ne pozabi pa da sama sebi ustvarjaš tako neznosnost, ki ti je kot izziv, da se iz tega naučiš vse kaj se da naučiti.. po končanih lekcijah pa sama sebe izluščiti nekam kamor si dejansko želiš priti pa tega še v tem trenutku ne vidiš..
Cristina wrote: … Ja, je pomembno, vendar kot sem spoznala skozi svoje muke in težave, ne vpliva to na posledice bolezni (simptome), ki so nastali ozir. so že manifestirani na fizičnem nivoju. Ko je bolezen že tako daleč kot je pri meni, mi nobeno duhovno zdravljenje ne bo pomagalo, ali zdrav način življenja. Posledic bolezni to ne odpravi. Mogoče bom z dobro voljo in stisnjemnimi zobmi lažje preživela dneve z bolečinami in bo nekako šlo. Veliko delam na sebi s tem, da rešujem svoje travme in rešetam svoja prepričanja, ki so mogoče pripeljala do nekih posledic. Četudi bom rešila veliko tega tega menim, da to ne bo odpravilo simptomov mojih bolezni, ki so že manifestirani na fizičnem nivoju.
Simptomi ti ne smejo biti ozdravljeni prehitro.. Saj vsaka bolezen ima svoj namen in dokler ta njen namen ni izpolnjen ne more in ne sme biti odstranjena..
To je podobno, ko da si že v šestem razredu osnovne šole želiš, da bi bilo konec šole in bi bil-a takoj prosta te nadloge.. A žal te nujno čaka še vsaj tri leta osnovne šole.. nato pa priporočljivo še 4 leta srednje in če želiš resnično diplomirat pa še kakih 5 let..
Zdaj pa razmisli sama ali želiš diplomirat ali želiš da najdeš nekoga, ki je res energijsko močan pa te po končani devetletki odreši svojega dušnega učenja, ki si si ga čez to nadlogo izbrala..
Cristina wrote: Takrat ima alternativa zvezane roke. Vsaj v mojem primeru. Aha, pa še to. Nekdo je napisal (žal ne vem kater), da včasih pa med zdravljenjem zdravitelja človek tudi umre in da se bo zdravljenje pač odrazilo v naslednjem življenju. Mogoče se bo s to razlago potolažil nekdo, ki verjame v reinkarnacijo, večina pa mislim, da bi veliko raje doživela ozdravitev v tem edinem življenju, ki ga ima.
Alternativa nima nikdar zvezanih rok.. saj namreč ne obstajajo neozdravljive bolezni, obstajajo le neozdravljivi ljudje.. Zato pa včasih le smrt pomaga razbiti te trdne strukture ega, prepričanj in energetike neke osebe, če je ta v nekem življenju preveč fiksirana na eno točko in nezmožna spremebe.. in tako duša počisti tisto česar več ne rabi in si nato čez novo inkarnacijo izbere izkušnje ki so na vrsti za njo..
Ni pa nujno umreti za vsako figo, možno se je naučiti spuščati staro in sprejemati novo tem življenju, ki ga imaš.. živlenje je res samo eno kot praviš, le da to nima konca, se le preobraža iz ene forme v drugo..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”