Reply To: duhovno zdravljenje

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina duhovno zdravljenje Reply To: duhovno zdravljenje

tadej pretner
Moderator

glas wrote: Hmmm.. Jaz sem psihično kirurgijo v izvornem pomenu vedno pojmoval kot potencialni mehanizem duhovnega zdravljenja zato, ker sem seveda dojemal, da čez psihičnega kirurga ne delujejo bitja, ki so ostala na astralu, ampak bitja ki so opravila celosten prehod nazaj v svetlobo in Enost in se od tam spuščajo v manifestacijo skozi zdravilca tega tipa (psihičnega kirurga).. ]

Seveda obstaja tudi ta oblika, v tej pa človek je le kanal. A to je povsem druga zgodba. Ravno na dolgo in široko proučujem entitete in avtorji v špekulativnem smislu govorijo tudi o neposrednih entitetah svetlobe. Če me spomin ne vara, pa o tej obliki delovanja (torej da je zdravilec kanal) govori tudi B. Brennan (se ne spomnim točno, saj njene knjige že vsaj 10 let nisem imel v roki).

Ko pa govorimo o terapevtih, ki so gostitelji astralnih fragmentov raznih zdravnikov in zdravilcev pa je poanta v tem, da so pravzaprav zdravljenja potrebni sami, a se v glevnem tega ne zavedajo. Kar pa se tiče njihovega delovanja, pa ni tako enoznačno. Lahko seveda ozdravijo marsikaj, ravno preden sem včeraj napisal svoj post, ki si ga komentiral, pa sem po telefonu govoril z nekom, ki mi je omenil primere Johna of Goda, pri katerih je šlo verjetno za to, da je bil Johnov terapevtski poseg link za entiteto, ki sicer kratkoročno klientu daje občutek novega zagona, v biti pa ga na dolgi rok seveda izčrpava.

Kar se tiče rezov, šivov ipd. v psihični kirurgiji pa gre za klasično polje realnosti, v katerem tak način obstaja in v katerega te pač potegnejo. Načeloma so ti štosi pri duhovnem zdravljenju nepotrebni.

Lepo je če deliš