Reply To: duhovno zdravljenje
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › duhovno zdravljenje › Reply To: duhovno zdravljenje
31. 7. 2013 ob 12:08
Član
Se strinjam. Sama želja po hujšanju zaradi potrebe po pozornosti je tako ali tako zgrešena. Jaz sem dala en res tak očiten primer
Glavni problem je res v tem, da se ljudje ne sprejemajo, če že hočete, se nimajo radi. Mogoče bi bilo bolje rečeno, da ne sprejemajo življenja na Zemlji kot takega, zato ne znajo uživat v teh malih stvareh, kot si recimo ti rekla, v tuširanju.
Drugače pa, četudi bi nekomu rekla, da naj si zastavi 5 WHY – ljudje ne znajo bit več iskreni sami s seboj. Vem, izhajam iz sebe, vem, koliko žalosti sem jaz v sebi zadrževala, da ko sem to sproščala, sem imela tak pritisk na pljučih, da je bilo že skoraj nevzdržno. Ko človek toliko časa živi v nekem svojem filmu, matrici niti ne vidi, kaj vse si povzroča in kaj bi moral naredit. Včasih je pa enostavno tista bolečina, ki jo nosi s seboj, preveliko breme zanj in ga potem zadržuje, ker se boji ga spustiti na plano.
Na splošno se mi zdi, da se ljudje bojijo izživeti bolečino, zato pa ostajajo ujeti znotraj svojega kokona.