Reply To: hrana zdravi
Forum Duhovnost › Forumi › Zdrava prehrana › hrana zdravi › Reply To: hrana zdravi
27. 7. 2013 ob 12:41
Saša
Član
strelka wrote: Samo maca gomol bo pri nas itak eksotično živilo , potem marsikatere jagode , borovnice čudežne itd ..tudi. pač supertruper reklamirane bio eko …sadeži , sokovi noni …it itd.
Da te tukaj popravim…
Zelo dolgo že imam ginekološke težave, skorajda sem že diplomirala iz njih. Hormonski sistem porušen, so me pitali z umetnimi hormoni, da sem imela potem kolikor toliko normalno vzpostavljen ciklus. Ko sem pa enkrat rekla dovolj imam tega, pa sem prešla na brez vsega, sem imela spet težave. Naletela sem na maco. Ja, sem bila skeptična na nek način, vendar sem testirala na sebi. Imela sem obdobja, ko sem jo uživala redno in potem spet obdobja, ko je nisem uživala sploh. Pri meni je bila razlika res očitna. Če jem maco, imam normalen ciklus, nobenega PMS-ja, nobenih bolečin, ničesar. Če pa sem brez, potem pa se pojavi vse prej opisano.
Ne trdim, da sedaj pomaga vsakemu, ker je vsak človek različen, vendar jaz vem, da meni pomaga in da je ne dam. Vsak naj pa potem zase ugotovi, ali ima učinek nanj ali ne.