Reply To: no tukaj pa lahko..
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › no tukaj pa lahko.. › Reply To: no tukaj pa lahko..
strelka wrote:
Kaj ti bereš iz mojega podpisa je tvoja razlaga, po tvoje v katerih poljih se nahajaš ..jaz npr. sem danes pobirala koloradskega hrošča ..kaj pa jaz mislim, ko se podpišem je moja ..tako, da ti razlagaj svoja dojemanja tistim, ki jih bodo poslušali oz. brali in ti kimali ..to pa jaz razberem iz tvojih postov …ja vse je relativno mar ne ..Pa še nekaj ..jaz se ne pogvarjam tko kot ti …tko, da če se z ljudem pogovarjam jim rečem , da imajo usta ..ampak kakor kdo ane ….
Danes sem prebrala dva tvoja komentarja in v obeh si ,,spregledala,, vsebino:
1/ primer PMS – ce bi prebrala, bi opazila, da je bil v mojem opisu POGOJNIK, ki je jasno definiral, zakaj to velja za tiste zenske, za katere to velja. Nisem nikoli dala izjave, da ZMERAJ in VSE.
2/ primer RELATIVNO in ABSOLUTNO znanje – nisem nikoli dala izjave, da je VSE relativno.
In ce sva ze pri tem – usta ali gobec – vseeno je kadar pade kosa na kamen, boli kot svinja. Se enkrat ponovim, iz srca ti svetujem, da spustis, drugace se bo pojavil eden, ki bo imel vec nadzora in ti klecnes. Ponujam ti relativno informacijo. Ce ne vzames in ne poisces resitev, bos dobila ABSOLUTNO…prej ali slej…
snowcat