duhovno zdravljenje

Prikaz 1 prispevka (od skupno 262)
  • Avtor
    Prispevki
    Nataša
    Član

Amedea wrote:

Torej: s pomočjo CoRe sistema človeku daš informacije in ga tudi podpreš pri spremembah. To je to. Nič namesto klienta.

lp, Mojca

In kje je potem tukaj duhovno zdravljenje? Tega pa res ne razumem …

Lepo je če deliš
    Amedea
    Član

..

Kaj pa je za vas “duhovno zdravljenje”?…
    ..
    Lepo je če deliš
    Nataša
    Član

Amedea wrote: ..

..

Zame je duhovno zdravljenje prebujanje notranje sile, ki vodi človeka, in prepuščanje tej sili. Proces je povezan, kot sem že zgoraj napisala, z vračanjem izgubljenih delčkov duše, ujetih na vseh koncih in krajih, v takšnih in drugačnih poljih, pri drugih ljudeh, dogovorih v akaši in bog si ga vedi kje vse. Proces naj bi vodil do notranje centriranosti med nebom in zemljo.

Lepo je če deliš
    Amedea
    Član

Nataša wrote:
    Zame je duhovno zdravljenje prebujanje notranje sile, ki vodi človeka, in prepuščanje tej sili. Proces je povezan, kot sem že zgoraj napisala, z vračanjem izgubljenih delčkov duše, ujetih na vseh koncih in krajih, v takšnih in drugačnih poljih, pri drugih ljudeh, dogovorih v akaši in bog si ga vedi kje vse. Proces naj bi vodil do notranje centriranosti med nebom in zemljo.

Torej: “Zgodi se Tvoja volja” + vse ostalo, kar človeka pripelje spet do samega sebe.
    Lepo je če deliš
    Nataša
    Član

Amedea wrote:

Torej: “Zgodi se Tvoja volja” + vse ostalo, kar človeka pripelje spet do samega sebe.

Ja, to že, samo prepuščanje “njegovi volji” se dogaja na precej višjih ravneh kot je ozaveščanje vzorcev, čemur ti praviš duhovno zdravljenje. Ozaveščanje je samo en majhen, pravzaprav začetni del ozdravitve duše, da pa si človek lahko dejansko povrne ujete dele in s tem povezano energijo in zares postane celovit, se mora v njem začet prebujat ta notranja sila.

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

Ta duhovno/filozofska razprava si zasluži svojo temo saj prerašča okvire prejšnje teme: “bioresonanca in izkušnje z njo”, zato sem odprl kar novo temo “duhovno zdravljenje”, pa se lahko tukaj debatira kaj je in kaj ni duhovno zdravljenje, kako kdo to dojema in komu kaj pomeni ta pojem..

in vsi posti do tega so premaknjeni sem iz teme “Bioresonanca in izkušnje z njo”

glas2013-06-21 11:31:38

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

glas
    Participant

Amedea wrote: ..

..

kot delni odgovor sem podal že prej, saj Lazarev kar dobro opiše ravni na katerih lahko vse poteka čiščenje duše:

http://www.youtube.com/watch?v=l2bCQSGDGHY

In duhovno zdravljenje je 5.raven, mogoče tudi že 4.

..

Ozdravljenje telesa ne pomeni nujno tudi očiščenja duše še najmanj pa duhovnega zdravljenja.. Lahko pa tudi..

Duhovno zdravljenje je ŽIVLJENJE SAMO, duhovno ozdravljen si ko si razsvetljen (toraj svetloba), najboljši zdravilec (tudi duhovni) je vsak sam sebi, ljudje, ki zmorejo drugim na duhovnih ravneh spreminjati zapise, pa vsekakor to počnejo z usklajenostjo in etiko z univerzalnimi zakoni Kreatorja.. če ne so pač mazači, ki zelo hitro zapacajo sebe in tudi kliente..

Drugače pa včasih se duhovni zdravilec ni “upal” oklicati kar vsak, saj globoko v sebi vsak ve in čuti kaj dejansko ta izraz pomeni!

In tisti ki paradira s takimi samooklici ponavadi deluje iz svojega (duhovnega) ega, tisti, ki pa dejansko deluje na tako visokih ravneh da bi se lahko oklical duhovni zdravilec, pa že na tej svoji poti samorazvoja izgubi (ego) potrebo, da si daje takšne titule in se ponavadi ne izpostavlja na tak način in s temi nalepkami..glas2013-06-21 11:46:23

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Prikaz 1 prispevka (od skupno 262)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.