Reply To: Vloga zdravilca v procesu zdravljenja
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Vloga zdravilca v procesu zdravljenja › Reply To: Vloga zdravilca v procesu zdravljenja
Amedea wrote:
Vprašaj tiste, ki so ozdraveli od raka, kaj vse so morali narediti: definitivno niso samo pasivno sprejemali zdravljenja z ene ali druge ali pa celo obeh strani hkrati.
Ma mislim, da ni tako.. ljudje ki še niso na poti popolnega soočenja s samim sabo ozdravijo tudi v bolnici..
Moja teta je imela rakasto tvorbo na ledvici kake 2kg velika tvorba.. šla čez uradni postopek v bolnici, je “ozdravela” in je čez 10let še vedno “zdrava”..
Vsak človek je svoja pot, mislim, da univerzalne resnice drugim ne gre pisati..
Amedea wrote: Zdravljenje se vedno spušča od zgoraj navzdol in ne obratno.
S tem se ne bi strinjal. Ker potem bi človeški organizem bil butast in nepovezan z svojimi višjimi ravnmi.. Jaz pa mislim, da je inteligenten in povezan z vsem.. Tako je tudi problem ali bolezen, ki se pojavi na fizični ravni že del rešitve! In ljudje, ki z svojim razumevanjem ne posegajo niti na energetsko raven kaj šele na duhovno, se lahko ukvarjajo le s svojim fizičnim problemom in ravno tukaj leži za njih priložnost in pot njihove ozdravitve in istočasno njihove evolucije in preseganje tega kar je pri njih na vrsti! Drugače pa že Lazarev govori, da je bolezen oblika čiščenja duše in je to v bistvu naravni proces prečiščenja in evolucije neke osebe, ki ima ta dotični problem..
Se spomnim izpovedi ene ženske, ki je imela raka, hodila na kemoterpijo itd.. in kaj vse se je dogajalo z njo med kemoterapijo, sesutje sistema, bruhanja cele noči, da bi lahko samo sebe izbruhala in želodec.. In ženska je napisala, da je vse tiste noči ko je presedela ob školjki izbruhala vse kar je imela, tudi vsa svoja čustva je izbruhala, ki so bila nabrana v njej.. V tistem trenutku sem skapiral, da če bi ta čustva lahko izbruhala kar tako, da bi verjetno ozdravela kar brez kemoterapije.. ampak to je pač pot, ki obstaja in notri so skriti momenti in priložnosti ozdravljenja, saj je mnogo soočenj za prehoditi tudi po medicinsko uradni poti, ker te že situacije prisilijo v to..
Drugače pa obstajata dva toka, ki tečeta čez človeka:
– pot osvoboditve ki jo ponazarja energetski tok od spodaj navzgor (čez vse čakre, skozi hrbtenico..)..
– in istočasno tok od zgoraj navzdol, ki ga ti omenjaš..
oba toka sta enakovredna, je pa res, da enim je bolj všeč eden, drugim drugi, tudi meni je bolj pisan na kožo “od zgoraj navzdol”, samo je od “spodaj navzgor” tudi zelo pomemben, sploh če želiš imeti v sebi uravnoteženost!
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”