Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Haloha,
tale moj pesjanar, je res ta bolj…..velik kot tele…..a najraje se vozi v avtu…..hahaha….in seveda, če kamorkoli grem……..evo pesjanarja zadi v avtu….. moj clio mio….hahaha…..je da best….. zadaj sploh nimam sedežev, da se pesjanar lohk sploh uleže……hahaha……se zmeri zajebavam, da je avto v bistvu od pesjanarja, sam jest ga lohk uporabljam, imam pač ispit…..hahaha…, pa davčno številko…..hahhahaha

Pa jo pičiva dons s pesjanarjem mal po nakupih……sem imela eno idejo, da bi si rada kupila ležalni stol za na vrt………jest res rada ležim zuni…….včasih zvečer k zvezde gledam, kar lepo zadrnjoham zunaj……..pa je zjutraj res fajn bujenje…..sredi vrta…juhuhu….pa seveda se mi je tastar ležalni stol polomu….in nujno rabim druzga………je tko fletno poležavat pod drevesi…….juhuhu……komi čakam….sonce….luna…venera….zvezde…. I am comming…..hahahahahahahaha

Že, ko sva ze vozila proti šoping centru, sem imela občutek, da z ležalnim stolom ne bo nič……je itak časovno še mal prezgodaj………hmmmm…….pa se nasmehnem in si rečem, me prou zanima……kaj me čaka……hahahaha
Seveda je bilo prezgodaj za vrtne ležalne stole….ni blo glih izbire………ampak, evo….. sem si kupila nov sokovnik……..je bil glih tak, kot sem ga gledala lansko leto……in si ga zaželela, pa je bil drag…..pa sem si rekla…..bom počakala, da mi taprvo ta, ki ga imam že kar dolgo časa pač crkne….in seveda mi je crknu pred tremi dnevi…..pa se nisem preveč sekirala, saj je začela divja hrana rasti v naravi…….sem si mislila, bom pa zdele neki časa na regratu pa na čemažu…….ampak evo mene z novim sokovnikov…..juhuhu, sem pač đanki, navlečena na sokove že dobrih šest let………..in tanajboljša fora je pa bila, da je bil natanko za polovico znižan…….in danes je bil prvi dan znižanja…….hahaha….hvala, hvala……..

Tole pravzaprav z logiko nima velik skupi……saj tale moja logika, ko jo vključim v dogodke…..je še zmeraj čist kontradiktorna….hahahaha…….sam, da se mi zdi dons ta kontradiktornost the top humor……..hahahaha

Evo, mojo logiko……..pred dnevi pržgem neki Tv in začnem poslušati oddajo, kjer razglabljajo o sprejetju novega družinskega zakona……hahahaha…..neki sem že slišala…….pa sem si mislila…ajde…pa, da vas slišim…….pa poslušam ene dest minut……pa se praskam mal po glavi……pa poslušam…..pa se začnem krohotat…..sem mislila, da me bo razgonil……itak sem televizijo zaprla…..ker men je vse kar sem slišala zgledal v razumu čist kontradiktorno……..saj razumem že…….ampak po moji logiki je čist kontradiktorno……..evo pa, da vam razložim mojo logiko…….zdej po anketi, je velika večina Slovenčkov proti novemu družinskemu zakonu in so zato, da se z zakonom zaščiti tradicionalna familja……..

Hahahaha…….zdej, če jest to prou razumem…….uf…uf…uf……tale je za mojo logiko čist pretežka……se pravi, mi vsi izhajamo iz tradicionalnih družin…..sej prej ni blo drugih….ane ?????……..se pravi, te tradicionalne družine so v zadnjih desetletjih rojevale in vzgajale čist preveč lezbijk in gejev ( tk pravjo )……..proti katerim pa zagovorniki tradicionalne družine nimajo nič proti……uf…uf….uf…..ampak…..otroci, ki pa se rojevajo in vzgajajo v homoseksualnih družinah, pa da bi jih lohk še posvojil…..hja….to pa ni več kul…….kle pa otrok trpi……….hahahaha…..kere hude….

Se pravi, da naj bi imela tradicionalna družina monopol nad rojevanjem in vzgajanjem homoseksualcev……taisti ti njihovi otroci – homoseksualci…..pa te pravice nimajo…….tale je za mojo logiko težka……vem, jest sem norc…ampak…….zdej si mal mislim, da sem mogoče jest kje pri razlagi zgrešila, pa da je marbit kakšen biznis v teh tradicionalnih družinah, tk mislim, zarad monopola rojevanja in vzgajanja……kva pa vem……..mora bit biznis…..drgač men kot norcu res ne gre v glavo……..hahahahahaha…..

Pr vseh teh zakonih in odzivih nanje vidm, da je družbo res fejst strah drugačnosti, a sami jo proizvajao in vse, kar lahko nardijo proti strahu, je, da sprejmejo nov zakon in zaščitijo kao neko idejo o tradicionalni familiji, nek ideal………hahahaha………a od ideala već dugo, dobro znamo, da ne može, da se živi……..hahahaha…….kere kontradiktorne za mojo ubogo glavo norca……….

slišmoWacko

Lepo je če deliš